kaja2 parašė:
Laba, gal yra mamyčių, kurioms kaip ir man norisi kompanijos stumdant vežimėlį?
Laba! Mielai!
kaja2 parašė:
Laba, gal yra mamyčių, kurioms kaip ir man norisi kompanijos stumdant vežimėlį?
Laba! Mielai!
Turi beveik kiekvienas darželis logopedus. Nebent būtina itin stipri logopedo pagalba. Mes lankom pasaką ir logopedė puikiai padirbėjo su dukros nedidelėmis bėdomis pernai. Bet jei reik rimtos pagalbos tai tuomet Žilvinas, ten vidutinius ir sunkius spec.poreikius turintys vaikai ugdomi
Svajonyte parašė:
mano sunus spec poreikiu neturi, tik kalba neaiskiai. As galvojau, kad Zilvino darzelis turi tik kelias spec grupes, o visos kitos grupes vaikams, neturintiems bedu…
Nu nėra tik spec.poreikiu vaikus ugdantis jis, bet jei yra didelės bėdos tai tada tik žilviną rekomenduoju. O šiaip visuose yra teikiama logopedo pagalba jei ji būtina. Tik jei neklystu kol nėr 5 metų be špt pažymos neskiria nieks logopedo. Nežinau kokio amžiaus jūsų vaikas. Nes tiria vaikus dėl spec pagalbos tik kai 3 metai sueina.
Svajonyte parašė:
Sveikos, greitu metu kelsimes gyventi i Palanga. Gal vedate savo vaikucius i Zilvino lopseli-darzeli? Kokie atsiliepimai? Norime rinktis si darzeli, nes sunui reika…
Netgi rekomenduočiau nueiti į švietimo skyrių, ten situacijas geriausiai žino, o po to ir į pačius darželius
mazastebuklelis parašė:
Ar yra cia tokiu mamyciu,kuriu vaikuciams virs metuku?Ar jau uzrasete i darzelius savo atzaleles?Siandiena ketinu eiti,kad galetume jau lankyti nuo rugsejo.Kokius d…
reikia darzelyje uzpildyti prasymo forma tureti vaiko gimimo liudijima ir vaiko deklaruota gyvenamaja vieta
kulverstukas parašė:
reikia darzelyje uzpildyti prasymo forma tureti vaiko gimimo liudijima ir vaiko deklaruota gyvenamaja vieta
Aciu.jau uzpildziau:)Gerai kad ejau,nes butume jau sunkiai gave vieta,nes keleta laisvu tik like,o i darzeli tik rugsejo men.
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai