ramune91 parašė:
Aisku , nebloga mintisjau kaip susitarsi galetum gal pranesti kaip sekesi , gal tada as ir bandyciau
![]()
ramiau sirdeliai butu![]()
ok, informuosiu, tikiuos jis neiseis atostogu kai man jo reikes
turiu jo tel. jei reikes duosiu
ramune91 parašė:
Aisku , nebloga mintisjau kaip susitarsi galetum gal pranesti kaip sekesi , gal tada as ir bandyciau
![]()
ramiau sirdeliai butu![]()
ok, informuosiu, tikiuos jis neiseis atostogu kai man jo reikes
turiu jo tel. jei reikes duosiu
Mijuka parašė:
sveikos mamytės, kaip gyvuojat? Kaip maitinti sekasi? Mano mažoji spiegia ir krūtį stumia, nori, kad subėgtų į burną ir traukt nereiktų, ir tuštinasi mažiau nei reikėtų. Man iš to streso jaučiu net pienuko mažiau, tai nusiunčiau vyrą į parduotuvę, kad mišinuko paimtų, jei visai riesta bus. Ką Jūs tokiais atvejais darot, jei tokių pasitaiko?
sveikute, nestresuok taip, o piena butent mazina neigiamos mintys apie mazejima. maniske kai kratosi ir neima kruties per prievarta ikisu ir pora lasiuku ispaudziu tada apsidziaugia ir valgo, misinuko atsargai irgi turiu man jo reikejo kai del mokslu laksciau ir nepajegdavau daug nutraukt pieno. del tustinimosi mane ir ziauriai nervina ji kaku padaro per 2 paras 1 karta, tai ta 2 diena jau nerami buna pilvuka skauda
dar pradejo negraziai kvepuot bronchai lyg uzia tai vesiu ryt pas daktare
Rimante-Urte parašė:
sveikute, nestresuok taip, o piena butent mazina neigiamos mintys apie mazejima. maniske kai kratosi ir neima kruties per prievarta ikisu ir pora lasiuku ispaudziu tada apsidziaugia ir valgo, misinuko atsargai irgi turiu man jo reikejo kai del mokslu laksciau ir nepajegdavau daug nutraukt pieno. del tustinimosi mane ir ziauriai nervina ji kaku padaro per 2 paras 1 karta, tai ta 2 diena jau nerami buna pilvuka skauda
dar pradejo negraziai kvepuot bronchai lyg uzia tai vesiu ryt pas daktare
dėkui, parašyk, kaip pas gydytoją seksis, o šiandien nusiteikus duot papą vos tik suverks arba per miegus prasižios
ciunga cianga parašė:
ok, informuosiu, tikiuos jis neiseis atostogu kai man jo reikesturiu jo tel. jei reikes duosiu
![]()
Gerai , butinai
na jo cia vasara sunku juos buna pagauti
o kada tau terminas?
ramune91 parašė:
Gerai , butinaina jo cia vasara sunku juos buna pagauti
o kada tau terminas?
man rugpjucio 8 diena, bet sirdis kazkaip jaucia, kad bus greiciau viskas. Prognozuoja dideli vaika, tai net patys daktarai linki, kad jis biski anksciau gimtu, sako jei gims anksciau tam vaikui bus pats tas
nu ir man lengviau, nes as tai esu smulkute, tai baisu jei teks virs 4kg vaika gimdyt paciai
Mijuka parašė:
dėkui, parašyk, kaip pas gydytoją seksis, o šiandien nusiteikus duot papą vos tik suverks arba per miegus prasižios![]()
na ir kaip sekes? valge?
mum viskas gerai nepersalusios, sveikos, tas negrazus kvepavimas plauciu urzgimas iki puses metu normalus yra, jis tik isorinis is vidaus viskas graziai dirba neurzgia
Alia parašė:
Labukas, kas pas mamytes naujo?Šiandien pagalvojau, kad greitai laikas bėga mažiukus auginant. Mano Emilei jau 1 mėn., o net nepajutau kaip jis prabėgo
Mėnesiuko proga kelios nuotraukos
kokia grazuole
akys kokios dideles ir kaip idemei stebi zaisliuka
o laikas tikrai greit lekia kasdien musu brangenybes stipreja ir auga.
as aliejini kazkoki vitamina d naudonu firmos nepamenu.
beje pasigirsiu
radau jegu paleist savo vyra is sirdies
tai jau gyvenam atskirai ir tikrai man neblogai sekas
net neverkiu
tik gerklei toks kartumas istryges kai ji prisimenu.
Rimante-Urte parašė:
kokia grazuoleakys kokios dideles ir kaip idemei stebi zaisliuka
o laikas tikrai greit lekia kasdien musu brangenybes stipreja ir auga.
as aliejini kazkoki vitamina d naudonu firmos nepamenu.
beje pasigirsiuradau jegu paleist savo vyra is sirdies
tai jau gyvenam atskirai ir tikrai man neblogai sekas
net neverkiu
tik gerklei toks kartumas istryges kai ji prisimenu.
Rimante, puikios naujienos
Tikrai vyras nevertas nei vienos tavo ašaros. Ne veltui sakoma, kad tik "laikas gydo žaizdas". Viskas jums su Urte bus gerai
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai