Gin. parašė:
Siuleo pas kuria endo buvot?
Pas Naskauskiene... galvoju ar verta, nes su pirma ir turejau gd... tai tipo ateity gali man but antro tipo cd... is tos programos gali bet kada iseiti, tai ir nzn...
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįGin. parašė:
Siuleo pas kuria endo buvot?
Pas Naskauskiene... galvoju ar verta, nes su pirma ir turejau gd... tai tipo ateity gali man but antro tipo cd... is tos programos gali bet kada iseiti, tai ir nzn...
Milagra parašė:
Pas Naskauskiene... galvoju ar verta, nes su pirma ir turejau gd... tai tipo ateity gali man but antro tipo cd... is tos programos gali bet kada iseiti, tai ir nzn.…
Na mes su vyru pakalbejom, kad ner blogai, kad pastebes tiek mama, tiek vaika. Nieko nekainuoja, o laiko irgi daug neatims 🤷♀️🤷♀️
fanvald parašė:
Kazin verta nerimauti, jei kelios dienos is eiles 5.3-5.4 rytais buna, bet tame tarpe dare pries dekreta kraujo tyrimus visus, kartu ir gliukoze ziurejo, tai sake n…
Sunerimt sakyciau nereik,bet jei eisit pas endo pagal juos reik insulino,nes virsija.
Turetu tokie rodikliai pasilaikyt dar savaite ar dvi ir tada prades krist
fanvald parašė:
Kazin verta nerimauti, jei kelios dienos is eiles 5.3-5.4 rytais buna, bet tame tarpe dare pries dekreta kraujo tyrimus visus, kartu ir gliukoze ziurejo, tai sake n…
Virš ribos 5.4. Kokia mityba vakarais?
Šiandien išleistuviu proga suvalgiau ir picos ir spurgų plius siulčių,specialiai pasimatavau po maždaug 1h40min (vėliau būtų nesigavę matuotis) tai gavau iki šiol didžiausią rodiklį 6.5
Labai man apetitas uzkylo, tai tikrai daugiau valgau vakarais, negaliu susilaikyt kartais. Bet vis raminu, kad nesenai visai kitos normos buvo
Bet dar reiktu valandas paziuret, nes velai keliames, o siandien 7ryto 4.6 nors vakar velai valgiau bulviu kose ir obuoliu. Tai gal visgi ir didelis laiko tarpas daug itakoja. Reiks ziuret
lututee parašė:
Virš ribos 5.4. Kokia mityba vakarais?
Šiandien išleistuviu proga suvalgiau ir picos ir spurgų plius siulčių,specialiai p…
Man padeda valgyti anksciau ir dar ka nors aktyvaus vakare nuveikti, pvz su suniu pasivaikscioti pries miega🙂 na ir zinoma maistas lengvesnis
fanvald parašė:
Labai keisti rodykliai pasidare. Trecias rytas is eiles 4.6-4.7, staigiai po buvusiu 5.3-5.4ar gali aparaciukas durniot? Ar cia gal hormonai susitvarke ir …
Gal sveika mityba davė gero
fanvald parašė:
Labai keisti rodykliai pasidare. Trecias rytas is eiles 4.6-4.7, staigiai po buvusiu 5.3-5.4ar gali aparaciukas durniot? Ar cia gal hormonai susitvarke ir …
Gal miltinius produktus sumazinote.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai