2025.05.07 05:35 (prieš 1 m.)
Sveikos, noriu pasiteirauti. Turėjau 3 persileidimus (18sav, 7sav, 13sav), niekas man tada kaklelio netikrino. Tik su 18sav jaučiau stiprų spaudimą apačioje 2paras, trečioj paroj gavau siuntimą į ligoninę, ligoninėj nieko neskyrė (budinti net netikrino), ant rytojaus netekau sūnaus.
Dabar situacija tokia, sekiau nėšumo pradžią. Buvo prg tik 28. Gavau žvakučių. Vartoju jas iki dabar, man jau 13+sav. Tačiau prieš savaitę buvau pasikreipus į ligoninė dėl skausmo. Pora dienų pabuvau. Išmatavo kaklelį 2.8cm. Nieko nekomentavo. Vakar buvau pas savo gyd planiniam echo. Kaklelio pakartotinai netikrino, nors mate israsa. Vel butu nieko nesakes, bet laimei, iseidinejant is kabineto pasiteiravau ar jau nutraukti progesterona. Tada ir pasake, kad kaklelis trumpokas todel turiu testi hormonus. Nieko neminejo apie joki rezima, nepaskyre kokio pakartotinio stebejimo kakleliui. Nors zmogus zino mano kruvinom asarom praeita kelia...
Faktas, toks kaklelio ilgis yra su hormoninem zvakutem 200mg. Idomu, ar toks kaklelis pas mane nuo pradziu, ar jis trumpejantis ar kaip. Stebejimo nepaskyre.
Esu labai nusivylusi tokiu gyd poziuriu. Ieskosiu kas mane privaciai paziures, kad isgirsti kita nuomone.
Be proto bijau netekti 4 vaiko.
Prasau, jei turit, pasidalinkit sekmes istorijom su trumpesniu gimdos kakleliu jau nuo nestumo pradzios. Bijau, kad augant vaisiuj, didejant spaudimui, viskas bus tik blogiau...