j.nelita parašė:
Tikriausiai. Ir iśsiaiśkinau, ko man rytais 💩 būna tarsi sausesnis, śiukśćiau slenka. O pasirodo yra likutis, ne tik jausmas, kad kaźkas yra, per naktį pabuvęs ne t…
Kaip jūs laikotės? Ar gerėja jūsų sveikatytė?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįj.nelita parašė:
Tikriausiai. Ir iśsiaiśkinau, ko man rytais 💩 būna tarsi sausesnis, śiukśćiau slenka. O pasirodo yra likutis, ne tik jausmas, kad kaźkas yra, per naktį pabuvęs ne t…
Paulė parašė:
Ojojoj buvo 5 d., jau nebź.ką ir galvoti. Bet grįźau prie maisto, kurį valgiau paćioj pradźioj ir matau, kad geriau arba tik sutapimas. Man svarbu, kad 💩 būtų trinto banano konsistencijos ir panaśiai pirśto storio. Prieśingu atveju śikna dega. Rytais ir vakarais natūralus dobilo jogurtas su bananu, pietums trośkiniai su mėsa ir darźovėm, bet valgau maźai, kad nereikėtų eiti 2 kartus į wc, o daźniausiai antram kartui noro nėra, o 💩 yra, va tada tai siaubas. Dar suvalgau kokį avokadą śiek tiek padruskinus ir viskas. Pusiau badas, bet uźtai - 6 kg. Vakar ir śnd.jau galiu kaźkiek atsipūsti. Bijau kiekvieno ryto, nes neźinia, kaip pasiseks, k nuo to priklauso likusi visa diena. Kaip tu laikais?
j.nelita parašė:
Ojojoj buvo 5 d., jau nebź.ką ir galvoti. Bet grįźau prie maisto, kurį valgiau paćioj pradźioj ir matau, kad geriau arba tik sutapimas. Man svarbu, kad 💩 būtų trint…
O jūs forlaksą gert nebandėt? 1 miltuką į dienq ir bus purus. Man po op.rekomendavo daktaras valgiau viską kaip iki op.
Tobita parašė:
O jūs forlaksą gert nebandėt? 1 miltuką į dienq ir bus purus. Man po op.rekomendavo daktaras valgiau viską kaip iki op.
Ne, nebandźiau. Va 2 d.pasidźiaugiau, śnd.jau nepilno pasituśt.jausmas, nors iśmatos nekietos buvo. Gal tas 💩 pasidarė kaźkoks ne toks, nes buvau vieną d.suviduriavus ir po to pasidarė baltas lieźuvis, nors geriu g.bakterijas, burna dźiūsta. Jau daugiau nei 2 mėn.po procedūros, nebenormalu, bijau blogiausio, kad nereikėtų dar kokios intervencijos. O kaip iśsivalyt t.źarną, kad proktologas su aparatu apźiūrėtų, be śansų, kai toks jos dirglumas.
Tobita parašė:
Jis nesausina gleivinės? Jums buvo operuotas vidinis ar iśorinis h.? Sakau, jeigu iśorinis, tai maźesnė bėda su preparatais, nes į vidų nelysta, o kai sudirgintas vidus, taip reikia źiūrėti ką vartoji. Oj sykį buvau prisidirbus su smekta🙈, taip iśsausino tiesios.ź.gleivinę, sienom lipiau. Mano dar ir peristaltika sulėtėjus. Ryte pasituśtinu atrodo iki galo, o pasirodo, kad tik taip atrodo. Va tas likutis ir gadina gyvenima. Nes 💩 yra, o noro jį paśalinti nėra.
j.nelita parašė:
Jis nesausina gleivinės? Jums buvo operuotas vidinis ar iśorinis h.? Sakau, jeigu iśorinis, tai maźesnė bėda su preparatais, nes į vidų nelysta, o kai sudirgintas v…
Man buvo operuota vidinis ,pjaita siūta ,nežinau ,kažkaip labai lengvai pasveikau,tik po 3 mėn .turėjau ilgą skrydį tai buvo atsinaujinę simptomai ,bet po gero mėn .išnyko be jokių vaistų ir vėl viskas ok . Vartojau po operacijos mėn.žvakutes repacherb kremą ir viskas . Mėnesį gėriau forlaksą.
Tobita parašė:
Man buvo operuota vidinis ,pjaita siūta ,nežinau ,kažkaip labai lengvai pasveikau,tik po 3 mėn .turėjau ilgą skrydį tai buvo atsinaujinę simptomai ,bet po gero mėn …
O kokias źvakutes buvo skyres gydytojas ir kokiu paros metu gėrėt forlax?
j.nelita parašė:
Ojojoj buvo 5 d., jau nebź.ką ir galvoti. Bet grįźau prie maisto, kurį valgiau paćioj pradźioj ir matau, kad geriau arba tik sutapimas. Man svarbu, kad 💩 būtų trint…
Aš jau nežinau ar baigsis kada nors visas šitas reikalas, jau mėnuo laiko ir atrodo viskas sustojo vietoje. Aišku nėra tų baisių skausmų, bet tas maudimas, perštėjimas ir pan.jau varo į neviltį. Ryte į tualetą aš einu 4-5 kartus, neviduriuoju, bet atrodo,kad pilnai neišsitustinu ir po kurio laiko vėl prispiria reikalas. Po to maudžia, peršti, paskauda. Ir taip kiekvieną rytą. Žodžiu, mudvi dvi vargšelės su tuo š...kankinamės 🙂 man vaistinėje irgi siūlė Repaherb arba Mastu tepaliukus. Galvoju, reikės pabandyti vietoj Posterisan.
Tobita parašė:
Man buvo operuota vidinis ,pjaita siūta ,nežinau ,kažkaip labai lengvai pasveikau,tik po 3 mėn .turėjau ilgą skrydį tai buvo atsinaujinę simptomai ,bet po gero mėn …
Po kurio laiko po operacijos jums jau nebeskaudėdavo po pasituštinimo ir kada pradėjote,tarkime, sunkesnius daiktus kelti?
Paulė parašė:
Aš jau nežinau ar baigsis kada nors visas šitas reikalas, jau mėnuo laiko ir atrodo viskas sustojo vietoje. Aišku nėra tų baisių skausmų, bet tas maudimas, perštėji…
Būtent tas daźnas ėjimas ir labai sudirgina gleivinę. Įsivaizduok iśtisai 💩 slenka per źaizdeles ar dar jautrius randelius. Aś būtent dėlto iki nebegalėjimo sumaźinau maisto kiekį, kad būtų tik 1 kartas. Bet uźtai sulėtėjo peristaltika. Ryte padarau, bet ne iki galo. Jaućiu, kad dar yra, o iśpraśyti neina. Gersiu forlax, dar nusipirkau MeliLax mikroklizmućių. Raśo nedirgina gleivinės, galima naudoti net esant h.ar įtrūkimams. Jeigu tik jausiu, kad nepilnai iśsituśtinau, naudosiu. Kitaip niekaip nesugysiu. Skaićiau, kad po h.operacijų laikinai sulėtėja peristaltika kitiems, va būtent mums ir nepasisekė.
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai