Austina31 parašė:
Sveikos. Esu būsima mamytė, gal galit patarti gera Dainavos poliklinokos ginekologe ir šeimos daktare?
Aš irgi rekomenduoju Burkauskienę.
Austina31 parašė:
Sveikos. Esu būsima mamytė, gal galit patarti gera Dainavos poliklinokos ginekologe ir šeimos daktare?
Aš irgi rekomenduoju Burkauskienę.
Gal kokia būsima mamytė norėtų?
Reikalai po gimdymo
15 vnt įdėklų į liemenėlę, naujas multimam balzamas (galioja iki 2022 09), įvairūs meginukai po gimdymo/kūdikėliui.
Kojinytes naujos, antkeliai ropojimui kartą buvo uždėti, pirštinės dėvėtos, kojinytes su barškučiais Meškučiais brokuotos (matosi klijų pėdsakai ant meskiu), seilinukai dėvėti, pilkas su keliom demelem. Viską kartu
Būtų smagu keisti į ką nors skanaus - šokoladą, guminukus ar pan. Bet tiktų ir nuoširdus ačiū

imbierinis.sausainis parašė:
Sveikos, nesenai atsikraustėm į Dainavos rajoną, gal yra mamyčių, norinčių drauge pastumdyt vežimus Draugystės parke? Man 35metai, vaikučiui 6mèn 🙂
Sveiki! Mes daznai lankomes draugystes parke
gyvenam prie pat jo.
Whitelily parašė:
Sveikos mamytes🌸 galbut yra mamyciu is Dainavos rajono, ieskau kompanijos pasivaiksciojimams Draugystes parke, mano kudikeliui beveik 2mėnesiai 🌸
Mes gyvenam prie pat parko, maniskei 2men3sav
mergyzoom parašė:
Mes gyvenam prie pat parko, maniskei 2men3sav![]()
Labas vakaras, dažnai būnat parke? 🙂
Whitelily parašė:
Sveikos mamytes🌸 galbut yra mamyciu is Dainavos rajono, ieskau kompanijos pasivaiksciojimams Draugystes parke, mano kudikeliui beveik 2mėnesiai 🌸
Laba,mum 7mėnesiai,būtų smagu rasti vežimo draugę-ą gyvenam netoli dainavos parko
Laba diena mamytės! Kauno mamytėms turiu pasiųlymą. Esu 4 kurso odontologijos studentė, šiuo metu gydome dantukus vaikams iki 18 metų. Galime tiek sugydyti, tiek išrauti, tiek išrašyti el.pažymą. Gydymas NEMOKAMAS ir atliekamas prižiūrint patyrusiai dėstytojai, tad procedūros bus atliktos kruopščiai ir kokybiškai. Norint užsiregistruoti skambinkite numeriu 8-624-90584🤗
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai