_BurBė_ parašė:
sėkmėsaš pirmą ciklą po lp pastojau,taip pat atliko drilingą
to ir jums palinkėsiu
![]()
Galite paaiskinti,kas tas drilingas? 😊🎈
_BurBė_ parašė:
to ir jums palinkėsiu
![]()
adam1 parašė:
pks metu kiaušidėse būna daug mažų cistų kurias ir subado drilingo metu kas padeda kuriam laikuj atstatyti hormonus
Raganeleee parašė:
Skaicius esu, kad su pks po drilingo pastojo is 2 ciklo. 😊 nenukabink nosies. Mane irgi tvarke Martinkiene, mano atsigavimas sunkus buvo.
Ačiū 😉
eglynėlis 84 parašė:
Nenusiminkit, o pas Jus miomos didelės? Gal sakė kurioje vietoje pas Jus jos yra? Nes pas mane ir ji yra. Metus laiko sakė,kad ne dėl jos nepastoju, o galiausiai ki…
Po 1,5cm, sakė mažos. Galinėje dalyje, tai įtakos nebus. Aš noriu tuom tiketi. Nes lp man labai nepatiko, nemėgstu invaziju 🤭
_BurBė_ parašė:
to ir jums palinkėsiu
![]()
Tikiuosi, ačiū 🤗🤭
_BurBė_ parašė:
pks metu kiaušidėse būna daug mažų cistų kurias ir subado drilingo metu kas padeda kuriam laikuj atstatyti hormonus
Dekui uz atsakyma 😊
Aš jau irgi po laparoskopijos, pirma diena lb pykino ir vėmiau, o taip jaučiuosi neblogai ir jau esu namie
nieko nerado, reikia mesti svorį, kad atsistatytų ciklas, nes db labai nereguliarus...
Kaip jums tos žaizdelės, pjūviai, kada persiklijavote pleistriukus? Man sakė šlapint po dušu galima ir jei atsiklijuos, persiklijuot. Bet kažkaip gal higienos tose pjūvių vietose daugiau reikia? Nes skylutė bamboje ir dvi šiek tiek žemiau, maždaug kur cezarį darė, bijau, kad nepradėtų pūliuot
Fille33 parašė:
Aš jau irgi po laparoskopijos, pirma diena lb pykino ir vėmiau, o taip jaučiuosi neblogai ir jau esu namienieko nerado, reikia mesti svorį, kad atsistatytų cikl…
Man prieš išleidžiant iš ligoninės perklijavo ir sakė po kelių dienų galiu nusilupt ir klijuoti nebereikia. Tai aš palaikiau kiek jie ten laikėsi ir nusilupau. Bet aš nešlapinau tų vietų, kol buvo pleistriukai.
Fille33 parašė:
Aš jau irgi po laparoskopijos, pirma diena lb pykino ir vėmiau, o taip jaučiuosi neblogai ir jau esu namienieko nerado, reikia mesti svorį, kad atsistatytų cikl…
Man sekancia diena po operacijos visai nuime pleistrus ir daugiau klijuot neleido. Plaut muilu ir viskas
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai