aistele23 parašė:
As vis neapsisprendziu kur gimdyti kretingoj ar klaipedoj, pirmas gimdymas buvo labai sunkus, tai didele baime
Aš pirmą kartą gimdysiu, bet bandysiu Kretingoje 😩
aistele23 parašė:
As vis neapsisprendziu kur gimdyti kretingoj ar klaipedoj, pirmas gimdymas buvo labai sunkus, tai didele baime
Aš pirmą kartą gimdysiu, bet bandysiu Kretingoje 😩
Pirma gimdziau Klaipedoj, antra Kretingoj - tai Kretinga labai dziaugiuosi
Gimdziau pas Opulskiene, bet jokio blogo zodzio negaliu pasakyt. Man susidare ispudis, kad ji labai megsta konkretuma, nori aiskiu pasisakymu, atsakymu i klausimus, as irgi tokia, tai mes lengvai radom bendra kalba
Jei dar karta gimdyciau, tai tik Kretingoj.
Vafvaf parašė:
Pirma gimdziau Klaipedoj, antra Kretingoj - tai Kretinga labai dziaugiuosiGimdziau pas Opulskiene, bet jokio blogo zodzio negaliu pasakyt. Man susidare ispudis,…
O pirma pagimdet greitai?kiek girdejau tai kas pagimdo greit neturi nusiskundimu, o jei ilgiau su komplikacijom, tai daug kas nepatenkinti
aistele23 parašė:
O pirma pagimdet greitai?kiek girdejau tai kas pagimdo greit neturi nusiskundimu, o jei ilgiau su komplikacijom, tai daug kas nepatenkinti
As Kretingoj gimdziau ilgai ir su komplikacijom (del mano sveikatos problemu), bet nusiskundimu neturiu, komada dirbo puikiai! Gimdyciau ten dar karta
aistele23 parašė:
Su pirmu gimdykloj praleidau beveik 10h... Kretinga mano atveju laimi del to, kad personalas buvo ir neikyrus, bet tuo paciu visada pasiekiamas (Klaipedoj ateidavo tik kas 2h, neonatologe pabego net nepasakius, kiek vaikas pagal Apgar ivertintas), buvo atsizvelgta i mano norus (pvz. del pozos, del leidimo nupulsuoti virkstelei), jokio skubinimo, nepasitenkinimo ir niurzgejimu, viena akusere isvis tokia maladiec motyvatore, tiek pozityvo ir pastiprinimo stumimo metu dave! O dar kur palaikymas del zindymo (Klaipedoj jau pirma para vis siule misini, kad vaikas tyletu nakti), personalas visalaik ateidavo pasiteiraut kaip sekasi ir tikrai buvo naujagimiui ir mamai palankus - man tas buvo labai svarbu
gusteee parašė:
Kaip jums gydytoja Oleshko echoskopijai? Ar ismano savo darba?
As visoms echoskopijoms lankiausi kas Oleshko, viskas gerai, apziuredavo labai atidziai, kartu skaiciavom pirstukus ir pan. Labai maloni gydytoja
gusteee parašė:
Kaip jums gydytoja Oleshko echoskopijai? Ar ismano savo darba?
Oleshko labai faina ir kiek teko girdeti geriausia specialiate kretingoje,ir dar turi privatu kabineta kretingoje.
Greta07 parašė:
Šiandien turiu 35 sav. ir 3 dienas. Ginekologė pasakė jog virkštelė priekyje ir vaikiukas sėdi. Tikriausiai nusimato planinis CP. Kuriai nors darė CP Kretingos lig…
Man dare cp pries 5 metus del sedynines pirmeigos. Turejo buti planinis, o gavosi ekstrinis cp. Viskas puiku,
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai