lina1984 parašė:
Aciu mergaites uz sveikinimus![]()
Man 13 val nubego vandenys o 15.57 jau turejau sunu,isstumiau per 2k paciai net ne…
Didžiausia dovanėlė leliukas juk
lina1984 parašė:
Aciu mergaites uz sveikinimus![]()
Man 13 val nubego vandenys o 15.57 jau turejau sunu,isstumiau per 2k paciai net ne…
Didžiausia dovanėlė leliukas juk
laimuliuxia parašė:
apsluosto dregnom serwetelem ir istepa dzonsons aliejuku.![]()
o jetau
tas dzonson aliejukas pats baisiausias koki tik begali vaikui tepti, jei ir mane ir vyra nuo jo isberia tai ka bekalbeti apie ta vaikeli... Reiks savo aliejuka duoti kad isteptu geriau
Eva_Ber parašė:
Didžiausia dovanėlė leliukas juk![]()
ir as ta pati pagalvojau
didesnes dovaneles net nereikia
Meškutė26 parašė:
o jetautas dzonson aliejukas pats baisiausias koki tik begali vaikui tepti, jei ir mane ir vyra nuo jo isberia tai ka bekalbeti apie ta vaikeli... Reiks savo a…
Aš tą patį pagalvojau, tai jau geriau nuplautu su vandeniu ir nieko netepti. Nei servetėlės ten gerai, nei tas aliejus
Meškutė26 parašė:
Mamytes, o gal zinote kokia gera gydytoja, kur vedate savo vaikuti, tos kurios turite jau ? Neisivaizduoju pas kuria man reiketu vaikeli uzregistruoti kai jau ateis…
O kur pati prisiregistravusi esi nepatinka tau ta gydytoja? Nes aš pas ta pačia užrašysiu
Salexa parašė:
O kur pati prisiregistravusi esi nepatinka tau ta gydytoja? Nes aš pas ta pačia užrašysiu
Tai kad siuo metu as esu registruota Northway klinikoje. Bet ten vaiko neregistruosiu, pati persikelsiu i poliklinika Kretingos po gimdymo tai ir vaikeli tenais uzrasysiu, nes Northway klinikoje labai brangiai iseitu jei dar vaikeli uzregistruoti tenais..
Meškutė26 parašė:
Tai kad siuo metu as esu registruota Northway klinikoje. Bet ten vaiko neregistruosiu, pati persikelsiu i poliklinika Kretingos po gimdymo tai ir vaikeli tenais uzr…
sveika poliklinikoj gera daktare yra skripkauskiene as pati pas ja uzsiregistravus ir vaikus registravau
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai