Extraverte parašė:
Pas mus tie patys garsai kieme![]()
mane tai varo is proto pasaliniai garsai dar mes su sunum jautrus esam labai,pas mus kaimynai kieti susikalba gerai vienas vienam kieme kitas kitam ir saukia ir musu pietu miegas baiktas
Extraverte parašė:
Pas mus tie patys garsai kieme![]()
mane tai varo is proto pasaliniai garsai dar mes su sunum jautrus esam labai,pas mus kaimynai kieti susikalba gerai vienas vienam kieme kitas kitam ir saukia ir musu pietu miegas baiktas
pugzlys parašė:
mane tai varo is proto pasaliniai garsai dar mes su sunum jautrus esam labai,pas mus kaimynai kieti susikalba gerai vienas vienam kieme kitas kitam ir saukia ir musu pietu miegas baiktas![]()
Na, tokiu atveju kaimynus sudrausminti reikia. Buna supratingu, bet paprasciausiai nepagalvoja, kad kazkam tai trukdo. Nieko nesakai ir nemano, kad blogai daro. Pasakyk, kad vaikas neuzmiega per ju sukaliojimus ir apsiramins.
Mirand parašė:
Na, tokiu atveju kaimynus sudrausminti reikia. Buna supratingu, bet paprasciausiai nepagalvoja, kad kazkam tai trukdo. Nieko nesakai ir nemano, kad blogai daro. Pasakyk, kad vaikas neuzmiega per ju sukaliojimus ir apsiramins.
cia jau tokie kaimynai kad siaubas pasakys mes savo kieme rekaujam ir tuo pasibaiks,tai jau buvau policijoj pareskima parasius del suns,pasirise suni prie kelio o ne vidinem kieme tas kazkoks nenormalus ant visu loja suni kate pamato ir kola trype ant budos .buvo ivare man isgascio priepolius kai miegu pradeda trypti tai sirdis pradeda sokinet cia kai nescia buvau labai jautri ir dabar vaikas sokineja man is miegu,dar svarbiausia negyvena cia soduode jie alkanas suo buna tai net serenadas dainuoja ir tas pareskimas nieko nepadejo ,cia kiekvienam kieme po suni kaikuriuose po 2 kosmaras kazkoks kaip pradeda visi skalyt .
Sveikos
noreciau ir as prie jusu prisijungti, nes greitu laiku persikelsiu i kretinga gyventi. Siek tiek paskaitinejus jusu komentarus bandau susidaryti bendra kretingos vaizda mamyciu akimis
kadangi spalio menesi turesim leliu man tai taip pat aktualu ir kirba daug visokiu klausimu, tad tikiuosi, jog sulauksiu daug ivairiu patarimu
algita parašė:
Sveikosnoreciau ir as prie jusu prisijungti, nes greitu laiku persikelsiu i kretinga gyventi. Siek tiek paskaitinejus jusu komentarus bandau susidaryti bendra kretingos vaizda mamyciu akimis
kadangi spalio menesi turesim leliu man tai taip pat aktualu ir kirba daug visokiu klausimu, tad tikiuosi, jog sulauksiu daug ivairiu patarimu
![]()
Maloniai prasome jungtis, klausk kas idomu patarsim kuom galesim.
Extraverte parašė:
Maloniai prasome jungtis, klausk kas idomu patarsim kuom galesim.
aciu uz priemima
kreipsiuos progai pasitaikius ;)
algita parašė:
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie gydytoja Danute Sabaliauskiene? Kiek zinau jinai dirba seimos klinikoj? Arba gal galit rekomenduot kazka is seimos klinikos?
apie kure cia seimos klinika ?ju ne viena yra
pugzlys parašė:
apie kure cia seimos klinika ?ju ne viena yra
nu kiek zinau yra seimos centras ir yra seimos klinika ten kazkur centre. o tiksliai negaliu pasakyt.
algita parašė:
nu kiek zinau yra seimos centras ir yra seimos klinika ten kazkur centre. o tiksliai negaliu pasakyt.
yra paprasta poliklinika prie ligonines :)ten as esu uzsiregistravusi :)tada yra seimos centras prie iki parduotuves kazkur
ir centre yra antram aukste ten mes suneli vedam ,tai apie ta kalbat speju :)ir yra nortway dar privati ...as pie Sabaliauskiene nezinau nieko gal ka kitos mamos zino.cia ji vaiku gyd yra ???
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai