keracita parašė:
Ai mergaitės, kokie mūsų leliukai yra jautrūs ir reaguoją į viską ką mes patiriame ir jaučiame. Kai gulėjau ligoninėje labai dažnai klausėsi lelytės širdelės, tonusiukų, na su tuo aparatu, kur apvynioja aplink pilvą, kas gulėjo ligoninėje tas žino, na man buvo įstatytas kateteris ir tuo momentu kai klausėsi atėjo man jį išimti ir žinoma kai ėmė man padarė neprašytą depiliaciją
na jausmas labai ne koks tai mano lelytė kaip pradėjo muistytis, kaip pradėjo greitai plakti širdelė, kad net pati sesutė nustebo, kaip leliukas taip jaučia, o paskui uždėjusi ranką ant pilvo pradėjau niuniuoti jai lopšinę ji rimo, nurimo ir užmigo, na taip rodė aparatas, tai nuostabu, tad mamytės brangios, stenkimės daryti viską, kad tik mūsų leliukam būtų ramu ir gera mūsų pilvelyje paskutines savaitėles, tikrai neverta nervuotis dėl niekų, juk mes turėsime savo brangenybes labai greitai ant rankų ir nejaugi norime, kad jos dažnai stresuotų, nes taip jautėsi mūsų pilveliuose, niekas nevertas mūsų nervų, o juolab ašarų, jai vyrai šaukia, apsisukit ir nueikit, nėra padėties be išeities, nusispjaukime į viską, na aišku tik ne į savo atžalėles, kurios jau su mumis, kas turite
na santykiai su savuoju man geri....ties stresai nervai it itampa tikrai ne del vyro.tiesiog uzgriovo mus baisos bedos,baisiai viskas pradejo nebesisekt,nebesigauna taip kaip noretumem
o kas liecia zodiako zenklus as lb lb noriu veziuko,nes su liutukais nesutariu