Malu parašė:
Sveikos! Gal kuri zino, ar dienpinigiai skaiciuojasi, norint gauti vaiko pinigus?(kas menesines ismokas iki 18m)
aplamai skaiciuojasi.... bet kai 3 vaikai yra- tada i pajamas neziuri......
Malu parašė:
Sveikos! Gal kuri zino, ar dienpinigiai skaiciuojasi, norint gauti vaiko pinigus?(kas menesines ismokas iki 18m)
aplamai skaiciuojasi.... bet kai 3 vaikai yra- tada i pajamas neziuri......
Sveikos mamytes ir busimos mamytes. Gal kurios nors vyras dirba “furistu”? Ir daznai nebuna namuose? Kaip bendraujat, kaip sekasi spresti gincus ir tt? Mano vyras vazineja kas savaites, po nauju dviems menesiams isvyks. Planuojam vaikuti. Santykiai grazus, bet kai reikia bendrauti telefonu.. atrodo kosmaras. Piktas, viskas negerai, o man liudna, puolu i asaras. (Turejau nesivystanti) Ir kaip nuteikti save, kad toks darbas ir reikia prisitaikyti??
Chailattė parašė:
Sveikos mamytes ir busimos mamytes. Gal kurios nors vyras dirba “furistu”? Ir daznai nebuna namuose? Kaip bendraujat, kaip sekasi spresti gincus ir tt? Mano vyras v…
Labas, ne asmeniška patirtis, bet.. ir patėvis ir jo sūnūs fūristai. Kaip patėvis.. nu trūko visada vyriškos rankos. Išvažiuodamas priskaldydavo tų vadinamų "šiepkių", bet jei baigdavosi, tekdavo man, būnant >14m skaldyti, nes mama nemokėjo. Lemputes keisdavau irgi aš. Kas sugesdavo (lengvai kaip nors), aš taisydavau kiek mokėjau. Mama tų laikų "moteris trapi gėlelė", paveikslui vynį įsikaldavo, bet šiaip aš atlikdavau vyriškas pareigas
nesuprask neteisingai, neišnaudojo mama manęs
tiesiog universali esu, o mama - Moteris iš didžiosios M
kaip sakydavo - ištekėjus, bet be vyro, viena gi. Gerai, lad vaikai dideli jau
Patėvio sūnus irgi važinėdavo savaitėmis. Kai jo žmona pastojo su pirmu, sunku buvo vaiką ir vežimą, pirkinius užsinešti laiptais į 4tą aukštą, ar į parduotuvę su naujagymiu. Bet padėdavo draugės, mama. Tolokai gyveno, bet tikrai atvažiuodavo padėt. Va su antru dar sunkiau buvo. Vienas vaikas 3 metukų, vežimas ir naujagymis, pirkinių maišai. Ir ji viena. Laiptais į ketvirtą aukštą. Išgyveno, o ką darysi
nesiskundė labai
Kai vaikai paaugo, vistik vyras darbą pakeitė į stabilų, vietoje. Kad būtų daugiau su šeima.
O šiaip jei labai sunku taip tverti santykius -tik darbo keitimas. Sunku, drastiška, kardinalu. Bet vienas variantų
Ir taip, toks darbas. Tenka prisitaikyti. Tekėjai ir kūrei šeimą žinodama jo darbą
ir tas ilgesys, o dar hormonai.. visokių akimirkų bus, nereikia rožinių akinių
jei turi kas padėtų su kūdikiu kol jis reise, neturėtų būti sudėtinga
Realiai mes kartu puse metu. Susipazinom netiketai, buvom net i reisa dviems menesiams isvyke kartu. Viskas atrodo greitai ir va, meile begaline. Mes nesusituokia dar. ? ir zinau i ka bridau.. viskas del ateities. Del nuosavo busto, seimos aprupinimo. Jis nemato cia tokio darbo, kuriame galetu uzdirbti tiek, kiek dabar. As pati nedirbu, pradejau mokytis. Padovanojo suniuka man, kad tureciau veiklos. Atrodo kartais pamirstu viska, bet vat ateina vakaras ir viskas. Manau galvoju per daug ir per daug jaudinuosi del visko.. ?
Scorpiona parašė:
Labas, ne asmeniška patirtis, bet.. ir patėvis ir jo sūnūs fūristai. Kaip patėvis.. nu trūko visada vyriškos rankos. Išvažiuodamas priskaldydavo tų vadinamų "šiepki…
Po pusės metų pažinties planuojat vaikutį? Kai vyras dažnai išvykęs, jūs nesusituokę ir pati mokytis žadat? Mano draugių patirtis rodo, kad bendravimas kai vyras dažnai išvykęs yra visiškai kitoks (meilė, ilgesys, romantika grįžus), nei kai susituokia ir tenka spręsti šeimyninius klausimus. Kai prasideda ne tik "Labas zuikutį, kaip tu?", bet ir "Klausyk sugedo boileris", "Vaikui bronchitas" ir pan. tikrai ne kiekvieni santykiai išgyvena (abi draugės išsiskyrę jau). Pradžioj reikia apsišlifuoti, vienas kitą pažinti, o ne "meilė seilė ir gyvensim kartu amžinai". Mokslus pasibaigti yra žymiai lengviau be vaikų. Galiausiai po 3 metų baigia veikti laimės hormonai ir nukrenta rožiniai akiniai. Jei žmonės yra užmezgę gilius santykius, tai to nepajunta. O tiem, kam buvo meilė seilė, staiga atsiveria akys su kokiu netikša jie susidėjo. Jums tai kas, jei išsiskirsit, susirasit kitą. Bet vaikui tėvas ir motina yra vieninteliai ir niekaip neišsiskirsi su jais, kad ir kokie būtų. Geriau pasibaikit mokslus, pasimėgaukit vienas kitu ir palaukit dar 2,5 metų. Jei tada dar būsit kartu ir žinosit, kad tai jūsų žmogus, su kuriuo kartu galima pereit devynis pragaro ratus, tada galėsit ir vaikus planuotis. Nes vaikai yra milžiniškas stresas, labai daug vargo ir ištraukia į paviršių visus tėvų trūkumus. Mes su vyru 6 metus buvom kartu (5 dar susituokę) ir tikrai komanda kaip kumštis. Bet atsiradus vaikams vistiek santykiai patiria labai daug išbandymų. Gerai, kad abu žinom, jog antroji pusė yra TAS žmogus, todėl per visas juodžiausias dienas einam kartu sukandę dantis ir prilaikydami liežuvius.
Vienas kunigas, norėdamas įsitikinti, kad žmonės supranta, kas yra santuoka, visų jaunavedžių klausia esminio klausimo - ar jis/ji pakeis TAU sauskelnes, ar tu JĄ/JĮ apiplausi apsidirbusį iki pažastų. Jei jie pasimeta ar bjauris, jis rekomenduoja jaunavedžiams dar palūkėti prieš kuriant šeimą. Ne mielos žinutės, ne bučkiai, ne gėlės ir dovanėlės yra tvirtos santuokos pagrindas. O vaikai laimingi būna tik tvirtoje santuokoje (net jei ir oficialiai tėvai neturi įrašo pase).
Nesuprantu kaip zmones taip neatsakingai vaikus gaminasi. Mes su vyru kartu 8 metai, vaikui greit metukai, vaiko gimimas tikras santykiu isbandymas, o cia dar furistas, kuris namie retai bus. Mano vyras jureivis, patikekit atsoks jum fantazija vaiko susilaukus, verksit kruvinom asarom viena su vaiku, kai sirgs ir t.t., o cia dar vyro net dorai nepazistat, maniskis 2 metu buvo kaip auksine vilna, po to po biski islenda blogos savybes, bet mes daug metu turejom apsitrynem kampus.
Ringailiux parašė:
Po pusės metų pažinties planuojat vaikutį? Kai vyras dažnai išvykęs, jūs nesusituokę ir pati mokytis žadat? Mano draugių patirtis rodo, kad bendravimas kai vyras da…
Va, realiai tą patį parašėt ką norėjau, bet pagalvojau "aj ką čia moralizuot dabar"
Sveika,maniskis ne furistas,technikas garso..labai daznai isvaziuoja 1-2 men su koncertiniais turais po Rusija ir Europa..dukrytei 1.4 men,pirma kart isvaziavo kai jai buvo 2 men.is pradziu labai bijojau kad nesusitvarkysiu..bet vaikas auksinis,neserga( tfu tfu tfu) ..viska pasidaryt moku pati( tulika susiremontuot jei reikia,pirkinius uzsinest ir pan) beeet truksta tos atramos, vyriskos,tikrai kartais! noris pabut glezna gelele ir kad nereiktu visko vienai daryt.jei dabar tau vienai bunant stogas vaziuoja ir liudna,tai pagalvok gerai kaip butu jeigu non stop visa diena su vaiku ,miegas tik tiek kiek leidzia,maitinimas pirmus puse metu net nekalbu ,po to primaitinimas,o jei dar serga ar beria ar nevakgo ar ar ar????..pakalbet ne visad irgi gali su vyru,o ir ne visada ir supranta ko blogai,juk namuose su vaiku zaidi
o kad non stop kalbi ir kvaksi kaip varle viena ir stogas ciuozia ,aisku db jau atsako mazoji savo kalba,bet suaugusiuju bendravimo truksta tikrai,nes drauges nori to ar ne atsisijoja labai po vaiku gimimo ,ypac jei tu pirmoji komanijoi apsivaikavus..6 men draugystes labai mazai,apsislifuokit...mes kartu 5 metai.ir tai labai dar daug darbo reikia santykiuose,ypac kai taip daznai nebuna namuose..tiesiog ipranti viena viska daryt..ir cia pyst grizta,vel betvarke ar kas nors kas uzknisa
as labai planuoti megstu,ir kad viskas taip ir vyktu..o grizta ir pffff planuok neplanaves,tai tas tai anas..tai pamirsta pasitart...
zodziu mano patarimas neskubek,arba nusiteik kad nebus kaip tu nori ! sekmes
Tik jau nereikia perdėti.. Aš kai su vyru susipažinau iš kart žinojau, kad čia TAS žmogus nors dar su exu nebuvau išsiskyrus. Per nepilnus pusę metų abu nutarėm kad norim būti kartu ir kurti savo ateitį drauge. Tada ir leliukas pasibeldė taip staiga į mūsų gyvenimą inesdamas dar daugiau to stipraus ryšio. Vyras važinėja po 4sav, vaikutį taip ir uzsiauginom..jei yra vyras, valio. Jei nėra, viskuo rūpinuosi aš viena be jokios tėvų, draugų pagalbos. Esam dar jauni, pakeliui antras kudikelis, turim savo namus, automobilį ir vis dar stiprius tarpusavio santykius. Kad vyras furistas tai joks nuosprendis santykiams. Gali būti ir santechnikas ir statybininkas o jei tarpusavi nebendrausit, tai niekas nepadės. Svarbu abiems siekti bendrų tikslų. Sėkmės.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai