Mooteris parašė:
Nera turbut tokiu...Tai butu pirmas toks ilgas nesimatymas musujis ramina kad cia laikinai,bet ne lengviau
![]()
nieko ner amziniau uz laikinuma.......
Mooteris parašė:
Nera turbut tokiu...Tai butu pirmas toks ilgas nesimatymas musujis ramina kad cia laikinai,bet ne lengviau
![]()
aurorra parašė:
Cia dar ne100% kad jis vaziuos, bet jei vaziuos as noriu tiketi ir tikiu kad tolimi reisai bus laikini, kol siek tiek atsistosim ant koju...Nenoriu tokios seimos kur vaikas teva matytu vos kelias dienas
Mooteris parašė:
Cia dar ne100% kad jis vaziuos, bet jei vaziuos as noriu tiketi ir tikiu kad tolimi reisai bus laikini, kol siek tiek atsistosim ant koju...Nenoriu tokios seimos ku…
Labas,o laikinus reisus kiek laiko skaitai? Metus ar ilgiau?
Maniskis dabar pirmam reise (kaip praktikantas,vaziuoja dviese) bet nuo to nei kiek lengviau... Pirma savaite buvo be proto sunki.
Vejo malunelis parašė:
Labas,o laikinus reisus kiek laiko skaitai? Metus ar ilgiau?
Pradzioje metus,kol gausim darzeli vaikui ir galesiu i darba eiti,tada bus abieju alga o ne jo vieno bet po pirmo reiso bus matyti ar isvis jam patiks toks darbas,gal pats pasakys kad ne jam tas darbas
bet kol dar darbo sutarties neturi man ramu
o kada taviskis parvaziuoja
?
Mooteris parašė:
Pradzioje metus,kol gausim darzeli vaikui ir galesiu i darba eiti,tada bus abieju alga o ne jo vienobet po pirmo reiso bus matyti ar isvis jam patiks toks darba…
jei vadybininkas nepakeis marsruto tai kita sekmadieni turetu grysti as manau kad dazniausiai furistai (''vairai'') gimsta tokie,turi pats to noreti o jei ne tai ir nesiseka ir pans. mano vyro tai svajone furistu dirbti buvo
P.s. kaip suprantu jusiskis net teisiu neturi? nes per pravaziavimus jau galejo pasiziuret ar patiktu ir tiktu toks darbas. ;)
Vejo malunelis parašė:
jei vadybininkas nepakeis marsruto tai kita sekmadieni turetu grystias manau kad kai dazniausiai furistai (''vairai'') gimsta tokie,turi pats to noreti j…
Na cia tikrai ne maniskio svajone
Mooteris parašė:
Na cia tikrai ne maniskio svajone![]()
kiekvienam savo vieni tik del pinigu renkasi toki darba,kiti del kitokiu priezasciu
Mano vyras važinėja trumpais reisiukias 5-6 dienas nebūna, tad savaitgaliai dažniausiai namie. ir vaikai laukia to savaitgalio, tada ir manes beveik nebereikia jiems ir tikrai vaikai tėčio nepamiršta. aš tai dėl mažiuko jaudinausi, nes važinėja taip jau keletą metų, tad ir pilvelyje mažiukas retai jį girdėdavo, bet dabar abu kartu vaikai bėga tėčio pasitikti ir tikra nėra taip, kad tėčio ir vaiko santykiai pablogėtų
svarbu ne kiek laiko praleidžia kartu o kaip
kartais viena diena gali duoti daug daugiau šilumos ir artumo tarp jų nei savaitė buvimo kartu
riesinuke parašė:
Vlantanoj ir girtekoj nlb kas . Ten geriau neit. Vyro paklausiu kaip toj kur zada dirbt jusu
Mano vyras Arijui dirbo, bet irgi tik kad bauduoti. Pradzioj visai gerai buvo, vet ant galo suda malti pradejo, tai 6vairuotojai isejo vienu metu is ten ir perejo i vokieciu firma. Mano vyras vienas is jus ten jei blogai vaziuosi pasodins mokytoja, kad pamokintu, o ne taip kaip Arijuo baudom metos