Vaiduokliukė parašė:
Taigi, paaiškėjo, hcg atsakymas - 500. Šimtu procentų negimdinis.Nes praeitą savaitę buvo 80, šią 500... Sakė, kad medikamentiniu būdu išvalymas vyksta ap…
Man suleido ir išleido namo, esu Norvegijoj, tai čia priežiūra kartais ne pati geriausia. Jokių blogumų nepastebėjau, klausiau kada pradėsiu kraujuoti, nes net neįsivaizdavau kas laukia, iki namų 1,5h kelio, sako jei neramu, galiu duot paketą. Sakė galiu suviduriuoti. Pradėjau kraujuoti po savaitės. Ėjo gabalais placenta iš kiaušintakio, bet mano skaičiai buvo apie 3000. Galvojau persileidau, bet po to prasidėjo nežmoniški pilvo skausmai, temperatūra ir panašiai. Čia buvo mano trečias nėštumas, du prieš tai pasibaigė persileidimu. Dabar laukiuosi penktą kartą. Žinokit buvo laikų, kai galvojau, kad niekad netapsiu mama, bet tapau. Pašalino kiaušintakį. Turiu tik vieną, sergu endometrioze. Taip, kad nenuleiskit rankų, kad ir kaip dabar skaudu ir liūdna, bet ateis šventė ir į jūsų kiemą. Apsilankykite pas daktarę, kad ištirtų dėl ko galėjo įvykti negimdinis. Mano atveju šalino cistą ir pažeidė kiaušintakį. Kuris suaugo su žarnom, priaugo prie pilvo sienelės, aišku tam turėjo reikšmės ir endometriozė. Stipriai apkabinu, pilnai suprantu kaip jaučiatės ❤️