maze86 parašė:
Aciu dar kartele,sesutes mano 🙂😉 pasilieku kelis procentus teigiamus,bet....yra kaip yra
Laikykitės! Stipriai apkabinu ir širdy tikėsiuos kuo geriausio ❤️
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįmaze86 parašė:
Aciu dar kartele,sesutes mano 🙂😉 pasilieku kelis procentus teigiamus,bet....yra kaip yra
Laikykitės! Stipriai apkabinu ir širdy tikėsiuos kuo geriausio ❤️
maze86 parašė:
O jiargus... Aš tai irgi tikiuosi kad viskas bus gerai🙏❤️ na bet aš iškart kai pamačiau vaiduokli, dariausi HGC kuris dvigubejo gražiai ir tas mane ramino, bet prieš einant pas gine pasidariau dar kartą ir buvo virš 1000 pagal tai žinojau kad jau turi matytis. Bet tikrai dėl ov taip pat pritariu, man tai savaite neatitinka pagal mm
maze86 parašė:
Laikykites! Nebijokit, zinau kad nelabai padeda toks pasakymas, bet tikrai is visos sirdies su jumis 💞 Klauskit gines ar neimanoma nutraukti dabar vaistais nestumo jei yra itarimas kad jis ne gimdoje. Kam jum laukt kad ten augtu kur ne vietoj ir gadintu taip jau pazeistus kiausintakius. Laikysiu kumscius uz jus! Kad butu viskas kas geriausia bet kurioj situacijoj🤜🤛 sono nemaudzia nei vieno?
Žakė parašė:
Laikykites! Nebijokit, zinau kad nelabai padeda toks pasakymas, bet tikrai is visos sirdies su jumis 💞 Klauskit gines ar neimanoma nutraukti dabar vaistais nestumo …
Na dar nera konkretumo ,kad tikrai ektopinis,gal tiesiog per mazas,ziuresiu. O siaip esu uz lp,nes bent jau saaugas pasalina,pamato vizualiai tuis kiausintakius. Jei ka,gal net sutiksiu,kad salintu visa kiausintaki. Zodziu bus matyt kaip ten bus. Kolkas laikausi ramiai,stengiuos nestresuoti. Tai va taip,aciu didelis uz palaikima
laubur parašė:
Labas rytas, Žake kaip tu? Maze86 laikykis,mes su tavimi 🤗
Aš šiandien einu vėl pas ginekologe,įdomu ką pasakys 🤔 bijau iš tikrųjų 😔
Nebijok, viskas bus gerai 😉👍
maze86 parašė:
Na dar nera konkretumo ,kad tikrai ektopinis,gal tiesiog per mazas,ziuresiu. O siaip esu uz lp,nes bent jau saaugas pasalina,pamato vizualiai tuis kiausintakius. Je…
O pas jus abu kiausintakiai pazeisti, gal vieno bukle nera tokia bloga? Juk ir su vienu galima pastoti. O kokius pojucius jauciat?
Laukim parašė:
O pas jus abu kiausintakiai pazeisti, gal vieno bukle nera tokia bloga? Juk ir su vienu galima pastoti. O kokius pojucius jauciat?
Abu pazeisti,ir viename ir kitame buvo strigimai 😏
Jauciuos tai puikiai,nei skausmu nei tepliojimu, dar maza viltele kirba,kad gal dar atsiras kur reikia.
O aš po ilgu nežinios dienu ir hcg kilimo visa praeita savaite su kraujavimu persileidau pati. Šitoje vietoje džiaugiuosi, kad ne ektopinis, bet šiandien patvirtinimui dar karta hcg dariau kad ramu būtu ir pažiūrėti ar krenta. Nes po paskutinio tyrimo vakare pradėjo labai spazmuoti pilva ir pradėjo valytis gimda su viskuo...
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai