Missandei parašė:
Sveiki,
Rekomenduociau pas bet ka kauno klinikose. Labiausiai tuo domisi prof. B. Zilaitiene. Pas ja sunku klinikose patekti, bet ji dirba privaciai motina ir vaikas.
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįMissandei parašė:
Sveiki,
Rekomenduociau pas bet ka kauno klinikose. Labiausiai tuo domisi prof. B. Zilaitiene. Pas ja sunku klinikose patekti, bet ji dirba privaciai motina ir vaikas.
Missandei parašė:
Sveiki,
Francaitė-Daugėlienė
Missandei parašė:
Sveiki,
Jei i klinikas,tai itariu pas norima gydytoja artimomis dienomis nepapulsit,pirmadieni su siuntimu nuvykit i kliniku endokrinologijos reg. sakykit kad yra nestumas ir sukilo tth,tada nukreips i gyva eile,tik nezinia pas koki gydytoja,svarbu vaistukus paskirtu. Sekmes
Smiliuke parašė:
Francaitė-Daugėlienė![]()
Miglė? Buvau pas ją! Labai faina gydytoja. Bet ar ji specializuijasi su skydliauke nėštumo metu? Nes aš buvau dėl nepastojimo, tai nieko nepakomentavo.. bet aišku ir situacija pas mane buvo ideali. Bet jei ji su nėščiosiomis dirba, tai eisiu pas ją
elims parašė:
Dėkui! ;) paieškosiu jos. Galvojau jinai vyrais daugiau rūpinasi.
l@urut parašė:
Jei i klinikas,tai itariu pas norima gydytoja artimomis dienomis nepapulsit,pirmadieni su siuntimu nuvykit i kliniku endokrinologijos reg. sakykit kad yra nestumas …
Irgi labai gera mintis... ačiū!
Missandei parašė:
Tiesa... nelabai žinau, kiek tai pavojinga. Ar galima laukti 10 sav pilnų? Nes dar neaišku, kaip tas nėštumas tęsis.
Patariu nelaukti 10 sav,tth norma nestumo metu yra iki 2,5,pirmosios savaites yra itin svarbios..
Artimiausiom dienom nuvykit pas endokrinologa.
Missandei parašė:
Miglė? Buvau pas ją! Labai faina gydytoja. Bet ar ji specializuijasi su skydliauke nėštumo metu? Nes aš buvau dėl nepastojimo, tai nieko nepakomentavo.. bet aišku i…
taip, Miglė
aš pas ją lankiausi ir dėl nepastojimo (aišku, ėjau jau žinodama bėdą ir gydymo eigoj), ir pastojus (tiek su tiroiditu, tiek su gd), tiek po nėštumo
ir netgi pabandykit paskambinus į registratūrą pasisakyt, kad nėščia, tai gal taip duos vietą artimesnę
l@urut parašė:
Patariu nelaukti 10 sav,tth norma nestumo metu yra iki 2,5,pirmosios savaites yra itin svarbios..Artimiausiom dienom nuvykit pas endokrinologa.
užsirašiau 22 dienai, pas pirmą pasitaikiusią daktarę. ryt pasikartosiu tyrimą. Pažiūrėsiu "į kurią pusę" ir bandysiu per visur skambinti.. gal kažkas priims
ačiū
Smiliuke parašė:
taip, Miglėaš pas ją lankiausi ir dėl nepastojimo (aišku, ėjau jau žinodama bėdą ir gydymo eigoj), ir pastojus (tiek su tiroiditu, tiek su gd), tiek po nėštumo …
patikrinau pas ją visai vietos nėra, bet skambinsiu ryt būtinai. O ji mačiau dabar jau klinikose dirba ? aš pas ją prieš metus antroje ligoninėje buvau
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai