virsukalne parašė:
Jokiu pasaliniu pojuciu del tiroksino nejauciu![]()
Aš irgi nejaučiau kaip tik savijauta pagerejo lyg energingesne tapau
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįvirsukalne parašė:
Jokiu pasaliniu pojuciu del tiroksino nejauciu![]()
Aš irgi nejaučiau kaip tik savijauta pagerejo lyg energingesne tapau
Miraze parašė:
Ar yra kam nors kad mažiau miego norisi kai ji vartojate? Ir labai dažnai į WC vaikstote?
Tiroidito (ypac imuninio) klasikiniai pozymiai yra nuovargis, mieguistumas, sausa oda, plauku slinkimas, etc. Todel gali buti, kad jums pradejus vaistu kursa, kai kurie is siu pozymiu sumazejo, miego norisi maziau ir daugiau energijos
As vartoju 125mg Tiroksino, tai ji pradejus vartoti irgi sumazejo mieguistumas.
EGEG parašė:
Sveiki, gal kam nors TSH buvo zenkliai mazesnis nestumo metu? Zinau kad minimali riba 0,1 o mano 0,022. Eisiu pas endokrinologa, bet noreciau ir "gyvenimisku patirc…
Sveiki,mano buvo 0.001🙈
EGEG parašė:
Sveiki, gal kam nors TSH buvo zenkliai mazesnis nestumo metu? Zinau kad minimali riba 0,1 o mano 0,022. Eisiu pas endokrinologa, bet noreciau ir "gyvenimisku patirc…
Sveiki, niekada nesitikrinau tth, bet pastojus pasidariau, tsh buvo 0.003, ft4 ir ft3 buvo normoj. Jokių vaistų ne išrašė, po mėnesio vėl darė, tsh buvo jau didesnis 0.234. Ft4 ir ft3 buvo normoj. Vėl jokių vaistų neskyrė. Pirmadienį vėl eisiu priduoti kraują. Nuo nėštumo pradžios geriau Duphaston, kažkur skaičiau, kad jis gali turėti įtakos skydliaukė. Dabar jau nebevartoju, žiūrėsim kaip dabar bus rezultatai.
Egma parašė:
Sveiki,mano buvo 0.001🙈
Ar reikejo ka nors daryti? Kokios rizikos nestumui, vaisiui?
EGEG parašė:
Ar reikejo ka nors daryti? Kokios rizikos nestumui, vaisiui?
Gime sveikutelis:)) buvo paskyre Tiroxino po 25 mg per diena. Nes dar ir Ft4 buvo pakrites.
Pasidariau pirmadienį kraujo tyrimus. Lygiai prieš mėnesį tth buvo 1.03, o dabar 0.16.
Tą pačia vaistų dozę vartoju nuo gruodžio mėnesio, viskas buvo gerai, o dabar perdidelė dozė pasidarė. Po 3 mėn... Taip ir likau nesupratus. Endokrinologė liepė pamažint dozę ir tyrimą pakartot po 2 sav. Sako, gal laboratorijos paklaida kokia... Taip neramu dabar...
eli-na parašė:
Pasidariau pirmadienį kraujo tyrimus. Lygiai prieš mėnesį tth buvo 1.03, o dabar 0.16.
vaikučio skydliaukė "įsidirbo" ir jūsų skydliaukei nebereikia dirbti už abu, tik jūsų skydliaukė dar to nesusiprato kolkas
Sveiki,
Mano skydliaukė ir visi hormonai visada buvo idealūs, pastojau, pasidariau tth ir jis pas mane >4. Tai gerokai perdidelis normaliam nėštumui :/ Sunerimau, galvoju reikia užsiregistruoti pas endokrinologą. Man rekomendavo Vygantą Šidlauską, bet kolkas nepavyko pas jį užsiregistruoti.
Gal galite parekomenduoti dar kokį nors endokrinologą Kaune ? Kuris gaudosi ir dėl nevaisingumo...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai