giedrulisimo parašė:
Kiek tas tobulas?
22 ng/ml
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįgiedrulisimo parašė:
Kiek tas tobulas?
22 ng/ml
ManoSvajonė parašė:
Dėkui už patarimąreikės išsitirti afs..
O sakykite, aspiriną jums gydytoja išrašė ar pati pradėjote papildomai vartoti?![]()
Pati pradejau, bet gydytoja nepriestaravo. Ir Abraitis leido gert.
Kristinele86 parašė:
Pati pradejau, bet gydytoja nepriestaravo. Ir Abraitis leido gert.
Ačiū už atsakymą. Reikės aptarti su gydytoją prg+aspirino klausimą
ManoSvajonė parašė:
Ačiū už atsakymą. Reikės aptarti su gydytoją prg+aspirino klausimą![]()
As irgi kai tik pastojau, pradejau gerti aspirina 100g. Pries tai buvau turejus 2 is eiles persileidimus.. neturiu AFS. Manau aspirinas man padejo, ji geriau iki 3 men.
Sarunyteee parašė:
As irgi kai tik pastojau, pradejau gerti aspirina 100g. Pries tai buvau turejus 2 is eiles persileidimus.. neturiu AFS. Manau aspirinas man padejo, ji geriau iki 3 …
Kodėl iki 3 mėn? Reikia gerti iki 36 sav...
giedrulisimo parašė:
Kodėl iki 3 mėn? Reikia gerti 36 sav...</blockquote
giedrulisimo parašė:
Kodėl iki 3 mėn? Reikia gerti iki 36 sav...
3- eji ginekologai pasake, kad sustociau, jog jis reikalingiausias pirmaisiais menesiais. Sustojau. Visi kresumo rodikliai geri, neturiu jokios patologijos, vaisius auga gerai. Kazkaip linkusi pasitiketi savo kolegomis
Sarunyteee parašė:
As irgi kai tik pastojau, pradejau gerti aspirina 100g. Pries tai buvau turejus 2 is eiles persileidimus.. neturiu AFS. Manau aspirinas man padejo, ji geriau iki 3 …
Nu va, išsitiriau ir aš afs, bet atsakymus gausiu tik kitą savaitę. Bet manau, jeigu ir jie nieko neparodys, reikės rimtai apsvarstyti aspirino vartojimą. Pati turėjau 2 ankstyvus persileidimus, tai norėtųsi, kad sekantis nėštumas būtų sėkmingas... o kokią dozę vartojote?
ManoSvajonė parašė:
Nu va, išsitiriau ir aš afs, bet atsakymus gausiu tik kitą savaitę. Bet manau, jeigu ir jie nieko neparodys, reikės rimtai apsvarstyti aspirino vartojimą. Pati turė…
Manau aspirinas nepamaisys. Verta pameginti.
ManoSvajonė parašė:
Nu va, išsitiriau ir aš afs, bet atsakymus gausiu tik kitą savaitę. Bet manau, jeigu ir jie nieko neparodys, reikės rimtai apsvarstyti aspirino vartojimą. Pati turė…
Vartojau 100mg.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai