Vaidilllute parašė:
Sveikos. Matau vaisuokliukalinkiu rysketi! toks kaip pas mane ana diena labai panasus. Kokio jautrumo testukas ?
Lauksim tavo testuko naujienų! Tikėkimės išryškėjo
Vaidilllute parašė:
Sveikos. Matau vaisuokliukalinkiu rysketi! toks kaip pas mane ana diena labai panasus. Kokio jautrumo testukas ?
Lauksim tavo testuko naujienų! Tikėkimės išryškėjo
Sraigute parašė:
Linkiu tapti pati laimingiausia![]()
Tikiuos, kazkada tokia tapsiu
o dabar galiu tik spelioti
Panele.Karolina parašė:
Lauksim tavo testuko naujienų! Tikėkimės išryškėjo![]()
Deja merginos mano sirytinis testukas tuscias 
BeYourself parašė:
Sveikos, mergaites! Gal kuri galit pasidalinti nuomone apie easy test? Mm veluoja 4 d.bet testukas nieko nerodo... Nerandu jo jautrumo niekur![]()
Man mm diena parode teigiama
MūsųLaimė parašė:
Kreipiuosi i merginas kurios laukiasi,arba zinancias kada gi krutine nebeskaudes?labai jau skauda net is miegu prabundu jei ne taip atsigulu![]()
man tai visa nestuma ji labiau jauciasi.. na nuo kokiu 20savaiciu gal maziau jautri tapo
MūsųLaimė parašė:
Kreipiuosi i merginas kurios laukiasi,arba zinancias kada gi krutine nebeskaudes?labai jau skauda net is miegu prabundu jei ne taip atsigulu![]()
Ypatingai jautri buvo iki kokios 10 sav, paskui jautrumas apmažėjo, tačiau paliečiant jaučiasi. Šiuo metu pačių krūtų jautrumo kaip ir nėra, jei baisiai jos nespaudai, tačiau pastarosiomis dienomis labai sujautrėję speneliai.
Vaidilllute parašė:
Deja merginos mano sirytinis testukas tuscias nezinau net kaip apverkt savo busena
Labai keista sakyčiau
Vakar vaiduokliukas, o šiandien tuščia.. Gal pabandyk už kelių dienų pasidaryti, tada tikrai tiksliai turėtų parodyti.. O mm tau kada?
Vaidilllute parašė:
Deja merginos mano sirytinis testukas tuscias nezinau net kaip apverkt savo busena
Laikykis!!! Linkiu kuo greiciau pamatyti ||
Vaidilllute parašė:
Kaip įdomiai....klausimas kodel taip nutiko..
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai