Pupa_uoga parašė:
Pas mane raso vienoje skiltyje vienetais tai 213,4 ir prie sito nera jokiu normu nurodyta o jau kitoje skiltyje 20,56 ir visos tos normos kur pridejau tai net nezin…
Supratau, ačiū, lauksiu daktares konsultacijos
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįPupa_uoga parašė:
Pas mane raso vienoje skiltyje vienetais tai 213,4 ir prie sito nera jokiu normu nurodyta o jau kitoje skiltyje 20,56 ir visos tos normos kur pridejau tai net nezin…
Supratau, ačiū, lauksiu daktares konsultacijos
Laba vakara. Siemet nustate hiperprolaktinemija(rodiklis apie 1000 skirtingose klinikose, ta pati visur rado 6men). Rugseji pradejau vartot bromo. Pastojau pirmu ciklu nuo vaistu vartojimo. Ir vaistus nutraukiau. Pasidarius tyrima - prl 102. Nesciosiom bent 206 turetu but. Ka dabar daryt? Vel pas endo eit? Ar cia gine jau gali komentuot? Krutine "sudauzyta" bet minksta.
Sokoladas27 parašė:
sveikos damutes
ginek paskyre tyrimus del pastojimo vakar prolaktinas 770, siandien kartojau jau 1…
Aukstas prolaktinas gali trukdyti vykti ovuliacijai, bet ne visom. Siaip planuojant prl turetu but iki 250-300. O ar laiketes visu rekomendaciju pries tyrima? Nes jis gali pakilti ir nuo streso ir is vakaro lietus krutine ir turejus lyt santykiu
Cherry@ parašė:
Aukstas prolaktinas gali trukdyti vykti ovuliacijai, bet ne visom. Siaip planuojant prl turetu but iki 250-300. O ar laiketes visu rekomendaciju pries tyrima? Nes j…
taip visu rekomendaciju, lyt santykiu neturejom, ryte paskambino is antejos gydytoja paklause ar nesilaukiu,kadangi planuojam patare hcg pasidaryti tai jis nestumo nerodo, brt gazdina prolaktino suolis per diena 😓
Sokoladas27 parašė:
taip visu rekomendaciju, lyt santykiu neturejom, ryte paskambino is antejos gydytoja paklause ar nesilaukiu,kadangi planuojam patare hcg pasidaryti tai jis nestumo…
Man suoliai irgi budavo, tik ne per diena, bet siaip svyruodavo tarp 1400-1900
Kreipkites i endokrinologa
Cherry@ parašė:
Man suoliai irgi budavo, tik ne per diena, bet siaip svyruodavo tarp 1400-1900![]()
Kreipkites i endokrinologa
buvau siandien pas gine tai sake viskas gerai, nes visi kiti tyrimai geri tai sako gal tiesiog itakos turejo stresas ir tiek 🫣
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai