Torri parašė:
jo, zinok nesiskundziukazkaip jis nuo gimimo ir pampersus keite ir renge, jokiu baimiu neturejo
![]()
tikiuosi, kad ir maniskis bus toks... tik nelb jis dar susigaudo kas ir kaip, reiks literaturos duoti paskaityti kai jau lauksiuosi...
Torri parašė:
jo, zinok nesiskundziukazkaip jis nuo gimimo ir pampersus keite ir renge, jokiu baimiu neturejo
![]()
tikiuosi, kad ir maniskis bus toks... tik nelb jis dar susigaudo kas ir kaip, reiks literaturos duoti paskaityti kai jau lauksiuosi...
irita parašė:
Torri, turi auksini vyra!!! mano tai nelabai ziuredavo "sako ka su juo veikti tik valgo, krauna i pampersa, miega ir rekia". Kai paaugo ir lakstyt pradejo tada daug…
jis matai toks, nes auges su vyresniu broliu ir jaunesne seserim, tai mama juos ismokinu vienas kitu rupintis ir priziuret, tai jam kazkaip matyt i krauja jau igaujes tas rupestis mazu vaikui. o dabar kai jau po biski vaiksto mazius, tai isvis siunta abu.
Rucava parašė:
sveikos, siandien as buvau pas giniu, tai sako saunu, geros naujienos, ir daugiau nieko. na tikriausiai del to kad as visiskai nieko nejauciu, isskyrus slapimo pusl…
bet jau matei savo zirni ar ne? primink apie save, kokia savijauta tavo kokius simptomus jautei jauti? ar nieko nieko? nes pas mani jau 31cd ir apart patinusiu papyciu ir skaudancio skrandzio ir lakstymo i wc nieko nera, na ir zinoma nera mmm...
Colliukke parašė:
as tai saviski buvau i nesciuju kursus nusivedus, tai pamate visko ir gimdyma ir kaip priziuret reikia
Torri parašė:
as tai saviski buvau i nesciuju kursus nusivedus, tai pamate visko ir gimdyma ir kaip priziuret reikia![]()
o tie gimdymo ir siaip nestukes kursai yra superinis dalykas, eisiu i visus kur tik galima bus...
na vyro nelb iseis matyt nusivesti, nes jis pas mani darbocholikas, dirba nuo 8 ryto iki 24h
@gnetuk parašė:
man kita men 27,vyrui liepa 30,pats metas antram![]()
![]()
taip, uzaugs du pipirai vienas vargas.
paskui kai dideli vargo tiek nera tik jei yra rimtos problemos mokslai, elgesys ir t.t.
oilyleli parašė:
Klausykit mergaites, o cia normalu, jei man toks jausmas, kad vis pilna pusle. Skysciu geriu kaip visada, siandien net stengiuosi maziau, kad nereiktu begioti kas p…
na daznas lakstymas i wc tai jau vienas is daugelio pozymiu, kad esi
duok dieve tik i gera lakstyti... bet mane tai jau pradejo erzinti tas dalykas, esu atsikelusi 2h ir jau buvau 5kartus wc...
Colliukke parašė:
na daznas lakstymas i wc tai jau vienas is daugelio pozymiu, kad esiduok dieve tik i gera lakstyti... bet mane tai jau pradejo erzinti tas dalykas, esu …
Bet gal tai būna ir nuo vyro turto tiesiog, prisidaugina bakterijų? Aš kiekvienąkart po OV lakstau į wc. Šiandien 7 dpo man, bet irgi jau nebežinau, kiek kartų ėjau. Sakyčiau, uždegimas pūslės, bet kad neskauda darant, o ir ne po kelis lašiukus..
Tikrai stengiuos šiom dienom mažiau gerti, nes tada iš viso reikėtų apsigyventi tualete.
Colliukke parašė:
o tie gimdymo ir siaip nestukes kursai yra superinis dalykas, eisiu i visus kur tik galima bus...na vyro nelb iseis matyt nusivesti, nes jis pas mani darbocholi…
nu jo, sunkiai, maniskis ir prie tu darboholiku, bet va laiko rado
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai