Helen parašė:
Čia trolis. Ima nuotraukas iš interneto ir kelia kaip savo.
Kokia tundra, eina sau😂
Helen parašė:
Čia trolis. Ima nuotraukas iš interneto ir kelia kaip savo.
Kokia tundra, eina sau😂
Nuoširdžiai kviečiu prisijungti į grupę kurioje rasite daug naudingos informacijos, atsakymus i rūpimus klausimus ir palaikymą iš grupės narių visos planuojančios nėštumą ir patyrusios nesėkmių turinčios patirties ypač grupės įkūrėja tad visos norinčios prisijunkite kai bus mūsų daugiau bus informatyviau grupė yra privati todėl niekas kitas apart grupės nariu nematys ką rašote ar dalinamės 🥰🙂
https://www.facebook.com/groups/nevaisingumokelias/?ref=share
9920916 parašė:
Nuoširdžiai kviečiu prisijungti į grupę kurioje rasite daug naudingos informacijos, atsakymus i rūpimus klausimus ir palaikymą iš grupės narių visos planuojančios n…
Labai privatau, kai net screenshote matosi narių foto, kai kurie vardai... negerai taip
Meghan parašė:
Labai privatau, kai net screenshote matosi narių foto, kai kurie vardai... negerai taip![]()
As esu toje grupeje todel matosi kai padariau kopija ekrano ikelsiu nuoroda 🙂
9920916 parašė:
As esu toje grupeje todel matosi kai padariau kopija ekrano ikelsiu nuoroda 🙂
Tai cia ne tame esme esat ar ne, apkarpyt reikejo, nes tikrai labai negrazu is "privacios" grupes taip neprivaciai isnest narius😁
catanail parašė:
Tai cia ne tame esme esat ar ne, apkarpyt reikejo, nes tikrai labai negrazu is "privacios" grupes taip neprivaciai isnest narius😁
Patvarkiau🙂 dėkoju kad davėte pastabų, 🥰
Meghan parašė:
Labai privatau, kai net screenshote matosi narių foto, kai kurie vardai... negerai taip![]()
Ačiū merginos už pastabą pasitaisiau tiesiog nepagalvojau viskas sutvarkyta 🥰❤️
NePrieKo parašė:
Labas dienas. Kiek vėlavusios atėjo mmmm. Už naujá ciklà, likimo drauges! 🌸 Bšk nuverkiau 🥹🥹🥹
Mano taip pat... Pradėsim iš pradžių 😮💨
9920916 parašė:
Nuoširdžiai kviečiu prisijungti į grupę kurioje rasite daug naudingos informacijos, atsakymus i rūpimus klausimus ir palaikymą iš grupės narių visos planuojančios n…
Kažkaip labai jau įtartinos tos administratorės, arba nebent man taip atrodo 🤔
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai