Nainaa parašė:
Rytoj einu pas gydytoją,pažiūrėsiu ką sakys. Jei matysis jau tai tikrai nesidarysiu daugiau,nes čia testeros testais testavausi ir sunerimau,kad ryškėja prasčiau,be…
Nesimatys dar. Matosi nuo 1500-2000hcg 😊
Nainaa parašė:
Rytoj einu pas gydytoją,pažiūrėsiu ką sakys. Jei matysis jau tai tikrai nesidarysiu daugiau,nes čia testeros testais testavausi ir sunerimau,kad ryškėja prasčiau,be…
Nesimatys dar. Matosi nuo 1500-2000hcg 😊
Lainė123 parašė:
Laukiam ir laikom kumščius 😊 šiandien pilvo visiškai nemaudžia, bet gal krūtine kažkiek jaučiu, bet kažkaip įtariu, kad čia jos po mažu ateina 😵💫😵💫😵💫…
Laikom
Aš nieko nejaučiu, tik karts nuo karto suduria kažkur papilvėj.
Tai aš dabar pasimečiau su skaičių kritimu, kai sakot per lėtai, bandžiau Googlei ieškot, tai vienur rašo normalu kad ir per 2-3 sav gali tik pasišalinti iš kraujo ir šlapimo, kitur ne. Nes gine kaip ir gero toliau planavimo palinkėjo, tai nežinau man čia laukt taip kažko, ar bandyt papult ant echo, bet nemanau kai tiek nematė kad dabar kažką matys
Ryto akimirka parašė:
LaikomAš nieko nejaučiu, tik karts nuo karto suduria kažkur papilvėj.
O man pareidinėja mm, tik įdomu ar čia ir prasimuš ar numatytą 04 06
Lainė123 parašė:
O man po mažu atsiranda tepimas, dabar rudas, maudžia pilvą ir mm prasidės įtariu anksčiau, kada geriausią skaičiuoti pirmąją mm dieną? Kaip labai kraujuoja ar tepa…
Aš skaičiuoju iškart kai kažkas pasirodo🌺
mazojiass parašė:
Tai aš dabar pasimečiau su skaičių kritimu, kai sakot per lėtai, bandžiau Googlei ieškot, tai vienur rašo normalu kad ir per 2-3 sav gali tik pasišalinti iš kraujo …
Kadangi jum nemate per eho nieko, tai gal jei jieko neskauda tai tiesiog po kokiu poros sav pasidaryt arba testa arba hcg ir ziuret ar pasisalino ☺️ nes geriausia kad toliau planuot sulaukt bent pirmu mm ❤️
Indriukas777 parašė:
Aš skaičiuoju iškart kai kažkas pasirodo🌺
Skaičiau, kad kaip atsiranda raudonas tepimas ir gausus, tada skaitosi pirmoji 😃
Coliuke147 parašė:
Kadangi jum nemate per eho nieko, tai gal jei jieko neskauda tai tiesiog po kokiu poros sav pasidaryt arba testa arba hcg ir ziuret ar pasisalino ☺️ nes geriausia k…
Skaudėt tai neskauda, tik vis rudai patepa.,bet juokingiausia visame šitame, kad visa laiką krūtinė buvo normali, o šiandien dviguba. 🤣 Anomalijos kažkokios. Tai taip lauksiu pirmu mm. Įdomu kaip čia viskas vyks, nes visada jos pas mane buvo kaip laikrodukas. Tada žiūrėsim gal pabandysim dar kartą, nes ovuliacija aš savo gerai jaučiu, man ovuliacija labai skausminga būna ❤️
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai