2024.07.05 00:57 (prieš 1 m.)
tuo paciu papasakosiu savi istorija, pries 13 metu turejus persileidima, nuo to laiko pastoti nepavyko. aisku momentais ir neplanavau, momentais bandziau ir nieko. rimciau planuoti pradejau pries 5-6 metus, nieko nevykstant pradejau tirtis ir rado pks virnoj kiausidej, kita kaip ir gerai bet visi hormonai buvo aukstyn kojom priaugau +20kg staiga, ta kita kiauside sake tiesiog neveikia. tuo metu gyvenau airijoje.issiskytiau su vaikinu ir grizau i lt. dabar jau beveik 3 metai gyvenu LT grizusi ir vis minu gyditoju duris. iskart gryzus gine patvirtino policistine kiauside, kita "neveikianti" niekas nebrendo ten, gimda per plona nedaaugusi, rado dar kazkokia infekcija sake pasitikrint. bet tuo metu taip ir neissityriau nk nes turejau kitu sveikatos problemu ir depresija... tada po psichoterapiauto metu lankymosi atsistaciau, radau gyvenimo meile, pradejome planuoti vaikuti, po jo atsiradimo pagerejo sveikata, sumazejo stresas, tadau dideli vit d trukuma buvo 12tik kritinis visai, gine sake kad policistine kiauside jau nebe policistine, cistos isnyko. tada rado pas mane urea plasma ir dar kazkokia ten bakterija mycoplasma man rods. tai gydemes abu. tada pakeiciau gine- dabar lankausi pas vyra. jis iskart paskyre hormoninius tyrimus, nuramino kad ciatu nebera ir gimda paaugusi, deja rado pakitimu kaklelyje dare biopsija. tikiuosi kad nebloges. vizitas 27 diena, labai jau ilgai laukti
realiai tai 5 metai gryno bandymo pastoti su pertrauka ir niekas nevyko... net ov nejausdavau. ilga laika maniau kad man be pagalbos ovuliuot net nepavyks, dabar kad ji ivyko kazkoks stebuklas 🥰 nd darem, turiu daug vilciu 🥰🥰 jeigu nepavyks sitas ciklas tai sekantis zingsnis sake bus pratekamumas. vit d 78 dabar tikiuosinkad tokio pastoti uzteks.