Laura0612 parašė:
Sveikos,
šį rytą nusprendžiau pasidaryti nėštumo testą ( 11 DPO ). Rodo neryškia antrą juos…
Jau toks tikrai ne apgavikas 😂
Laura0612 parašė:
Sveikos,
šį rytą nusprendžiau pasidaryti nėštumo testą ( 11 DPO ). Rodo neryškia antrą juos…
Jau toks tikrai ne apgavikas 😂
Sveikos, pas mane keista situacija po IVF buvo užkibe praita mėn, bet skaičiai nedvigubėjo daktarė liepė nustoti vartoti vaistus. Susirgimas su persileidimu buvo labai keistas nevadinčiau nei sirgimu ir tuo labiau persileidimu, nes esu ta patyrus ne karta, tai buvo kitaip prieš kelias dienas pradėjo tempti pilvo apačia pasirodė kraujo nedaug galvoju ov pasidariau testa jis teigiamas nu ir ka aišku darbuojames žiūrių vis ov, o jis vis teigiamas ryškesnis už kontroline. Pasidariau šiandien NT ir ka išryškėjo per 1minute ryškus nt. Kai buvo užkibe, tik vaiduokliavo esu pasimetus nuvažiavau pasidaryti šiandien hcg 🤷♀️🤷♀️
monaaaa parašė:
Sveikos, pas mane keista situacija po IVF buvo užkibe praita mėn, bet skaičiai nedvigubėjo daktarė liepė nustoti vartoti vaistus. Susirgimas su persileidimu buvo la…
Va čia tai istorija
linkiu neštumo
Laura0612 parašė:
Sveikos,
o wau! sveikinu labai!!! 🥰
Nendrė123 parašė:
Va čia tai istorijalinkiu neštumo
![]()
Gavau atsakymą HZG 1282 ryt pas daktare
Pasidalinsiu savo patirtim. Pas mane PKS nustatytas pries daugiau nei 5m, esu turejus kelias IUI, stimuliacijas - nesekmingas. Pradejau pries daugiau nei metus labiau dometis PKS, mityba ir gyvenimo budu. Buve gine siulius cycle balance pavartot, bet jokiu rezultatu nedave tas mio inozitolis. Buvau bandzius ir viridin firmos is new crush, irgi rezultatu nedave, gal kiek ciklas sutrumpejo, nes siaip kas 2-3men ateidavo mm. Nuo siu metu sausio pradejau gert tiroksona.(buvo beveik 4 tth) ir 2 menesius isbandinejau nauja inozitoli is iHerb. Mano nuostabai nezinau ar inozitolis padejo ar numustas tth (pastojimo menesi buvo 1.47), taciau po daugybes metu pagaliau pamaciau issvajotas II juosteles
buvau ir dufastona naudojus nuo 16cd, ir KT kelis menesius kad cikla ale sureguliuot, bet kai OV nevyksta savaime, tai nei KT nepades nei dufastonas.. kas turit PKS ir kam nevyksta OV labai rekomenduoju is iHerb myo + D chiro inositoli isbandyt. 
Sveikos, prisijungiu ir as i jusu grupe
pastoti bandom vos pora men, bet kaskart sulaukus menesiniu buna asaru pakalnes, tikiuos sis menuo bus kitoks 🙏
Kadangi planavime esu dar naujoke, didziausia mistika man- ovuliacija. Kiekviena skaiciuokle rodo +- keliu dienu paklaida, atrodo taip baisu praleisti ta momenta..
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai