Liepa5 parašė:
Vakar atsisveikinau su žirniuku. Savaiminis namie. Etapas baigtas.
Ojej, labai gaila
Liepa5 parašė:
Ojej, labai gaila
GiedreG parašė:
Laba, kaip liudna..uzuojauta..zinojot kad kazkas negerai?
Nesivystantis, tik ilgokai teko laukti, kol išeis. 6.4 savaitės buvo. Trečias iš eilės. Laukiam genetinių tyrimų sausio gale. Dariausi visokių tyrimų, pas mane viskas gerai.
Labas rytas, šio ciklo grafikas nelabai pavyzdingas😀 tevu-darzelis.lt/rk180911@251223df0a7
RauDonoji parašė:
Sheinas pradeda rodyt ragus😀 kodel jie tokie purvini pasidaro po laiko? Jums irgi?
Kaip įdomiai atrodo, pigus popierius gal ar perdirbtos medžiagos, sudrėkęs tirpsta 😅
Liepa5 parašė:
Uzuojauta, laikykites 🙏🤍 o pirmoji lengvai gavosi?
FoxLady parašė:
Nu ka, 11 dpo ir niekooo![]()
Kazkaip labai liudna si cikla, ir su kiekvienu menesiu vis skaudesne ta nesekme..
Buna kad viena menesi per stimuliacija niekas nesistimuliuoja, kita kart jau visai neblogas rezultatas, net ir stimuliacijom buna vienas palankesnis menuo nei kitas
o kada jau ivf prasides? Iskart kai(jei) susirgsit mm ?
RauDonoji parašė:
Labas rytas, šio ciklo grafikas nelabai pavyzdingas😀 tevu-darzelis.lt/rk180911@251223df0a7
Kad kaip tik pavyzdingas😊 ir kiausinis pilnas ir pakritimas pries galima kibima 😁
Zalio nekartojot 😊? Idomu kaip jums bus su zaliais 😅 man realiai tik ta karta gan rysku vaiduokli parode ir per 5 min, net gal greiciau, o poto visi kiti tik blanko, db balti kur pora dariausi susirgus 🙂
BusKaipBus11 parašė:
Taip, pastojau iš vienintelio karto. Nėštumas, gymdymas lengvas. Dabar mėginam su kitu žmogum, nei dukros tėvas
BusKaipBus11 parašė:
Dariau abu vienu metu, bet tikrai kazkoks magic popierius melynam😂😂 jau ir nebepurvinas po dar 20min😀
BusKaipBus11 parašė:
Man šis grafikas pats aplaidžiausias kokį turėjus😀 ir praleidau dieną, nu mažokai matavimų, pradėjau 6cd, bet negalvojau, kad ov taip anksti bus. Bet sakiau man atostogos, o su zadintuvais niekada nesikeliau matuotis, kada atsikeliu tada, aisku jau jai ten folikulinej fazej rodytu 36.80 tai nevesciau, bet man labai pastebejau nenugrybauja temp. Darbo dienom keldavausi 7:30, per iseigines visaip ir 10, tai grafikas neatrodydavo išsimušęs iš vėžių
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai