Ania5 parašė:
Matosi, bet nebent čia naujai kibo jumsnes nuo praeitų per daug laiko praėjo ir turėtų būt lyg ryškesnis
![]()
Nežinau, visą rugsėjį mm nebuvo tai ir nesekiau ciklo 🤷🏻♀️
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAnia5 parašė:
Matosi, bet nebent čia naujai kibo jumsnes nuo praeitų per daug laiko praėjo ir turėtų būt lyg ryškesnis
![]()
Nežinau, visą rugsėjį mm nebuvo tai ir nesekiau ciklo 🤷🏻♀️
Žibuoklle parašė:
Gal man brokuotus testus vis atsiunčia 🤷🏻♀️😀😀
Na tie easy tikrai meta tokias linijas, pati savo kailiu įsitikinau..
Ania5 parašė:
Na tie easy tikrai meta tokias linijas, pati savo kailiu įsitikinau..
Easy tai tie įspaudai kartais suglumina, nes kuo daugiau žiūri ir vartai tą testą, tikrai gali pasirodyt vaiduoklis tam tikrais kampais žiūrint, nes šešėlis užkrenta. Ten jei nematai iškart, tai ir meti lauk pusę dienos nenagrinėjęs 🤷🏻♀️😅 apgaulingi tie testai gali būt
Rainbow. parašė:
Gali buti.. ant juoku nubegau kita pasiimt testa, ka tik pasidariau, eksperimentuoju![]()
Na tikrai matau abiejuose ir nepanašu į įspaudus ar kažkokius šešėlius 🫶😊😊
Syruna parašė:
Sviekutės,sakykit ar labai iškraipytu progresterono tyrimo rezultatus jeigu atlikciau vakare?noriu pažiūrėti ar ovuliacija buvo pilnavertė,o ryte man niekaip neišei…
Nėra skirtumo kuriuo paros metu darysite 🙂
Syruna parašė:
Sviekutės,sakykit ar labai iškraipytu progresterono tyrimo rezultatus jeigu atlikciau vakare?noriu pažiūrėti ar ovuliacija buvo pilnavertė,o ryte man niekaip neišei…
Nesvarbu kada darysite, svarbi yra ciklo diena. As dariau 21 ciklo doena vakaree
Sunlady parašė:
Nesvarbu kada darysite, svarbi yra ciklo diena. As dariau 21 ciklo doena vakaree
Ačiū,viskas puikiai,pasidariau🙂
Nu va ir vėl turiu neryškią, bet matomą antrą juostelę, išryškėjo iš kart, 11DPO. Su tais testais jau trečias kartas taip, nurašiau biocheminiui, nors pirmi du kartais daug ryškesni buvo. Bet šį kart ovuliacija net buvo toje pusėje kur neturiu kiaušintakio, kitą mėn planuojame pradėti pagalbinio apvaisinimo kelią... tuos pačius testus darausi, nes daug esu užsipirkusi, bet rimtai manau jie brokuoti
o iš kitos pusės kirba, nu mažu ką, gal stebuklas įvyko 
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai