TheHappiest parašė:
O jetau.![]()
Siūlė abraziją, bet aš atsisakiau, tikiuosi apsieisiu be operacijos...gal pats organizmas išsivalys...
TheHappiest parašė:
O jetau.![]()
Siūlė abraziją, bet aš atsisakiau, tikiuosi apsieisiu be operacijos...gal pats organizmas išsivalys...
Maziulka4 parašė:
Siūlė abraziją, bet aš atsisakiau, tikiuosi apsieisiu be operacijos...gal pats organizmas išsivalys...![]()
Man darė 4dienį.
o kiek sav?
TheHappiest parašė:
O jetau.![]()
Cia 2sav?
TheHappiest parašė:
Man darė 4dienį.o kiek sav?
5-6 sav.
Sakė per savaitę nieko nepaaugo...
Maziulka4 parašė:
Sveikos,
o blem kaip ziauriai gaila??
xxxxxxxxxxx1 parašė:
o blem kaip ziauriai gaila??
Man irgi...
bet turbūt kažkas buvo netaip, tai geriau dabar, nei paskui su kažkokiom komplikacijom...
TheHappiest parašė:
Ačiū, merginos už sveikinimus![]()
Sveikinu, brangute! Žydėk, spindėk ir gyvenk laiminga, apsupta pačių pačiausių! ? Bučiukss.
Maziulka4 parašė:
Man irgi...bet turbūt kažkas buvo netaip, tai geriau dabar, nei paskui su kažkokiom komplikacijom...
![]()
Kaip gaila kad raip ivyksta tom kurios laabai laukia.O kraujuojat jus? Ar skauda pilva? Kaip krutine ar jautri? Ar daretes hcg augo? Nepykit uz simta klausimu.
Stiprybes ir tikejimo jums.
Aš tai šiandien tokia pasyvi jaučiuosi.. Po kolio, viskas kaip ir gerai, bet emociškai jaučiuosi tokia išsunkta, pavargus, nestabili.. Taip norisi tos ramybės vidinės. Gal dar ir ne laikas tam leliukui, gal dar kas.. Visokių minčių galvoje pilna.. Galvoju, gal po sirgimo reikia nueiti pas gineko, kad padarytų profilaktiką, ar šiaip. Arba gyvensiu taip, kaip visada, ir bandysiu atrasti ramybę.. Nes uošviai mane išneš iš gyvenimo.. Nors dabar bando lyzintis, bet kai prišnekėjo, pridarė, labai sunku atsisukti su šypsena.. Na, net nežinau.. Tai su tokiom nuotaikom ir gyvenam. Visos aplink gimdo, nėštėja, o mes su vyru, tirsiog ??
????? bet gerai, kad Jus, spindulėlius turiu. 
kriste1 parašė:
Kaip gaila kad raip ivyksta tom kurios laabai laukia.O kraujuojat jus? Ar skauda pilva? Kaip krutine ar jautri? Ar daretes hcg augo? Nepykit uz simta klausimu.
Aš pradėjau kraujuoti nuo 5ienio. Šeštadienį buvau net ligoninėje. Bet apžiūrėję, pasakė, kad kaip ir nemato, kad būtų kažkas negerai, dabar reikia tik laukti. O šian ginė pasakė, kad visgi nesivystantis
Krūtinę tiesą sakant atleido nuo vakar. O skaudėti tai dabar pradeda...tai važiuosiu namo ir kalsiu vaistų nuo skausmo... Kraujo tyrimų nesidariau dėl hcg, aš neštumo testus pirkau tik ir pagal juos sekiau...
Ačiū už palaikymą. Dabar reikia šiek tiek atsigauti...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai