-odi- parašė:
Tai kelinta cikla jau matuoji?![]()
oj nei nzn?koki 5? nusibodo juodai noreciau issitrynt atminti?
-odi- parašė:
Tai kelinta cikla jau matuoji?![]()
oj nei nzn?koki 5? nusibodo juodai noreciau issitrynt atminti?
Mypa parašė:
Kas fsio? Nu bet tas pirmas NT normaliai isduretu daug ten tokiu turi uzsipirkus?
![]()
jo,galiu padovanot?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
jo,galiu padovanot?
As tai nenoriu, bet gal ir tu situs mesk lauk
pati neturiu nei vieno siam kartui, lauksiu mm dienos kaip didele
xxxxxxxxxxx1 parašė:
blt irgi ant zemes nuleido?
tevu-darzelis.lt/rk45674@180301e9078
nu ble ble nesikeikiant..
visada besisypsanti parašė:
nu ble ble nesikeikiant..![]()
apsurdo teatras?
Mypa parašė:
As tai nenoriu, bet gal ir tu situs mesk laukpati neturiu nei vieno siam kartui, lauksiu mm dienos kaip didele
![]()
tai man jie netrukdo as jau milijona kartu kartojau kad man netrugdo ju sie sposai ?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
tai man jie netrukdo as jau milijona kartu kartojau kad man netrugdo ju sie sposai ?
Nu tikrai tu su kiausais, nes as jau buciau prazilus iki paskutinio plauko jeigu taip kiekviena karta. Pati maciau tik karta toki apgavika, tai jausmas nekoks buvo
Mypa parašė:
Nu tikrai tu su kiausais, nes as jau buciau prazilus iki paskutinio plauko jeigu taip kiekviena karta. Pati maciau tik karta toki apgavika, tai jausmas nekoks buvo …
nu matai, kai pamatai vieną kartą tai prisisvaigsti o kai pastoviai juos meta tai nebekreipi dėmesio. ir šuo kariamas pripranta taip ir čia
Mypa parašė:
Nu tikrai tu su kiausais, nes as jau buciau prazilus iki paskutinio plauko jeigu taip kiekviena karta. Pati maciau tik karta toki apgavika, tai jausmas nekoks buvo …
tai kad cia net ne kazkoks rozinis super vaiduoklis kad butu galima reaguoti?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
apsurdo teatras?
bet tai kiek vaiduokliauja, nu naciort.. man tokiu vaiduokliu tikrai ner buve. Viena kart vaiduokliavo easy. Ir psio
xxxxxxxxxxx1 parašė:
tai kad cia net ne kazkoks rozinis super vaiduoklis kad butu galima reaguoti?
kada sakei tau mm turi buti? ir kelinta dpo snd?
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai