_BurBė_ parašė:
Ner. Bkt nukrito
_BurBė_ parašė:
Ner. Bkt nukrito
klydau parašė:
![]()
![]()
Mypa parašė:
panos ar gali taip Pregna meluot?
abejoju kad taip ryskiai meluos,negi pagaliau????
xxxxxxxxxxx1 parašė:
abejoju kad taip ryskiai meluos,negi pagaliau????
Nezinau dar tiesiog ka galvot bet jau bliaunu atsisedus
Mypa parašė:
Nezinau dar tiesiog ka galvot bet jau bliaunu atsisedus![]()
manau is laimes asaros,nes nu cia aiskiai teigiamas ne koks vaiduoklis ar dar kazkas,kelinta dpo ka jauti??jau sveikinu manau?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
manau is laimes asaros,nes nu cia aiskiai teigiamas ne koks vaiduoklis ar dar kazkas,kelinta dpo ka jauti??jau sveikinu manau?
Taip is laimes ir netiketumo, ir vyras kaiptik i tulika atejo tai jau visas mano planuotas pranesimas nebeiseis
Esme tame, kad as vel perasalus visa savaite sloga nepraeina, temp 37 visa para ir miegot luztu anksciau nei iprastai galvoju blemba nu del ligos. Paskui kazkuria diena sakau vyrui gal cia nescios sloga, nes nepraeina
dabar buvom vaistinej pagriebiau ir testa galvoju reik pasidaryt ir tiek. Nu ir negaliu patiket ka pamaciau pirma karta per visa sita laika. Mm turi buti 04.11
Mypa parašė:
Taip is laimes ir netiketumo, ir vyras kaiptik i tulika atejo tai jau visas mano planuotas pranesimas nebeiseisEsme tame, kad as vel perasalus visa savaite slog…
linkiu ryškėti
Delfiukė parašė:
linkiu ryškėti![]()
Aciu, labai tikiuos, kad taip ir bus
Mypa parašė:
Taip is laimes ir netiketumo, ir vyras kaiptik i tulika atejo tai jau visas mano planuotas pranesimas nebeiseisEsme tame, kad as vel perasalus visa savaite slog…
blem kaip fainai?isvis dar kai taip netiketai tiek laukta ir sia prasau dovana?
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai