Mypa parašė:
Gali is fotkes pasakyti apie pratekamuma?as galvojau, tik su LP
laba diena
pratekamumą daro su skysčiu ar su putom ir žiūri su echo arba daro gimdos nuotrauką. tikrai nereikia lp pratekamumuj pažiūrėt
Mypa parašė:
Gali is fotkes pasakyti apie pratekamuma?as galvojau, tik su LP
laba diena
pratekamumą daro su skysčiu ar su putom ir žiūri su echo arba daro gimdos nuotrauką. tikrai nereikia lp pratekamumuj pažiūrėt
_BurBė_ parašė:
laba dienapratekamumą daro su skysčiu ar su putom ir žiūri su echo arba daro gimdos nuotrauką. tikrai nereikia lp pratekamumuj pažiūrėt
Mm na man gine sake iskart Lp darysim, kad jei kas viska vienu metu, del putu zinau, bet apie fotke gimdos tikrai nezinojau
Mypa parašė:
Mm na man gine sake iskart Lp darysim, kad jei kas viska vienu metu, del putu zinau, bet apie fotke gimdos tikrai nezinojau
tas tai jo, lp metu ir patasys jei ką. aš ir gailiuosi dabar kad pratekamumą dariausi 160e kai į šikną
_BurBė_ parašė:
tas tai jo, lp metu ir patasys jei ką. aš ir gailiuosi dabar kad pratekamumą dariausi 160e kai į šikną![]()
Kaip i sikna gi tavo nt ryskeja
o tu Kaune berots dareis? As galvoju ar iskesiu iki tu metu nepastojimo kaip liepe gine ar leksiu pati prasyt, kad siustu Lp
Mypa parašė:
Kaip i sikna gi tavo nt ryskejao tu Kaune berots dareis? As galvoju ar iskesiu iki tu metu nepastojimo kaip liepe gine ar leksiu pati prasyt, kad siustu Lp
![]()
tai jo, nes pratekamumą dariusi birželį o lp šį kovą
jo, kaune. motina ir vaikas klinikoj
_BurBė_ parašė:
tai jo, nes pratekamumą dariusi birželį o lp šį kovąjo, kaune. motina ir vaikas klinikoj
Man reiktu Vilniuj
Tai ka rode Birzeli, kad tik Kova lp dareis?
Mypa parašė:
Man reiktu VilniujTai ka rode Birzeli, kad tik Kova lp dareis?
viskas ok buvo. lp dėl pks dariausi, kaiušidžių drilingą darė
naujoke_5 parašė:
O Jums išrašė nedarbingumą bent ar ne?Plius dar ra toks dalykas, kad jei pvz. kraujas bėga tik šlapinantis tai čia nesiskaito kaip kraujavimas.
![]()
Jo biliotenu gavau iki 20d . Nelabai supratau bega tik slapinantis. Man vakar bego visaip. Tik gulint nebego
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai