Depeche_mode parašė:
O kaip jūs likusią dieną jaučiatės jį išgerus ryte?aš negaliu ryte gerti.. kaip zombis būnu
![]()
As geriu po 200 ryte ir vakare, nes buvo smukes prg. Savijauta man normaliai ryte isgerus
Depeche_mode parašė:
O kaip jūs likusią dieną jaučiatės jį išgerus ryte?aš negaliu ryte gerti.. kaip zombis būnu
![]()
As geriu po 200 ryte ir vakare, nes buvo smukes prg. Savijauta man normaliai ryte isgerus
Kadisi parašė:
As kadangi valgyt dbr ryte stipriai negaliu,pakramsnoju nebent kokiu sausuciu,tai po ju ir isgeriu..na o kadangi dar kavos negeriu dbr,tai silpnumas ir energijos tr…
bet iskart po valgio manrods netinka ji gert, gal ne taip gerai pasisavina. As bandziau islaikyt 2 val nevalgius iki gepretix ir 2 val nevalgius po jo, bet kazkaip sudetinga 4 val nieko nevalgyt,tai pagalvojau gal persistengiu truputi
Kadisi parašė:
Na as cia maistu labai nevadinu pakramtau truputi sausos duoneles,na nezinau ar verta taip kankintis ir nevalgyt 2 ir 2 po val. Kazkaip taip vartojau ir savinasi ge…
Matyt neverta kankintis
praeita 1dieni dariausi, buvo krites iki 45 nmol, tai padidinau prg ir ryt po gines vel pakartosiu prg
kr1st1na parašė:
O aciu uz patarima, reiks pabandytines juk siaip jis vardinis...reik paeksperimentuoti, kaip tik man netoli viena
![]()
O , tu jau antrame trimestre
sveikinu
planuoji tęsti prg? Gal jau nebereikia? Juk placenta jau galimai jį gamina
Ilgasmilga parašė:
Taip noris, kad kiek lengviau būtųPirmas dvi savaites dar nieko nebuvo, ir valgyt norėdavau, dabar ir skrandis skauda ir apetito jokio, o labiausiai nemalonus t…
Pilnai jus suprantu ! Ir man taip pat, baisus nuovargis, saltkretis, apie bet koki maista nebegaliu galvot, ka suvalgau kartot nebenoriu, pykina sirdy. Uztat istisai noriu sriubytes
LaMona parašė:
O , tu jau antrame trimestresveikinu
planuoji tęsti prg? Gal jau nebereikia? Juk placenta jau galimai jį gamina
![]()
aha jau antram....o tave sveikinu su maziuku, linkejimai jam
bandziau susimazinti pradejo teplioti...ryt ir vel duosiu krauja ziuresim, bet dabar labai bijau...
kr1st1na parašė:
aha jau antram....o tave sveikinu su maziuku, linkejimai jam
![]()
Nebijok. Kuo didesnis nėštumas, tuo su prg yra lengviau. Pirmą trim susitvarkei, tai ir antrą susitvarkysi. Gal jau žinot ko laukiatės?
Guatemala parašė:
Sveikos merginos, ar yra kam pavyke pastoti kai progesterono lygis labai žemas? Testukai rodo vaiduokliukus, HCG kol kas kyla - pakartotinai dar nedariau, bet proge…
Kelkit prigerterona!
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai