akvile84 parašė:
Na pas mane 4sav +2d buvo 47,4sav+6d 60,o 5sav +6d tik 53,tai ir nežinau gal kelias dienas po 2pagert, o kitą sav kartosiu tyrimą
Žinoma jei ramiau jausitės nemanau kad pakenks
akvile84 parašė:
Na pas mane 4sav +2d buvo 47,4sav+6d 60,o 5sav +6d tik 53,tai ir nežinau gal kelias dienas po 2pagert, o kitą sav kartosiu tyrimą
Žinoma jei ramiau jausitės nemanau kad pakenks
Mano irgi krito pradzioje, kadangi esu ne Lt tai cia naturali atranka ir niekas nekreipia demesio i progesterona jei nera 3 persileidimu... Kadangi turejau dufo tai pati geriau kaip parasyta po 2 tabletes nuo 8 sav.iki 11 sav.poto mazinau iki 13 sav.
10 sav.dariaus kraujo tyrima ir progesteronas buvo pasokes nuo 46 nmol iki 92 nmol...
LaMona parašė:
Pas mane lygiai 4 sav buvo 73, o 4sav+4d nukrito iki 53, tai aš išsigandau, kad taip staigiai krito ir leidžiamo susileidau, nors prg ir 53 dar nėra kritinis. Geria…
Kaip Jums sekasi? gal jau nutraukinėjate? man nuo 17 sav liepė didinti tarpus tarp dozių ir iki Naujų turėčiau pabaigti. Pasidariau tyrimą prieš mažinimą, buvo 125nmol/l. Kiek prieš tai dariau, daugiau 125 taip ir nepakilo. Ryt darysiu vėl kontrolinį tyrimą, nes pereisiu prie vienos kapsulės per parą.
Bora Bora parašė:
Kaip Jums sekasi? gal jau nutraukinėjate? man nuo 17 sav liepė didinti tarpus tarp dozių ir iki Naujų turėčiau pabaigti. Pasidariau tyrimą prieš mažinimą, buvo 125n…
Man, ačiū, gerai. Aš taip pat jau mažinu nors gydytojų nurodymu dar šią savaitę turėčiau po dvi ampoles leidžiamo progestano vartoti. Aš jau prieš savaitę po vieną savavališkai vartojau, o šią savaitę - kas antrą dieną po vieną. Kol kas krenta nežymiai. Užraeitą sav buvo 297 nmol/l, praeitą 271 nmol/l, šią savaitę dar eisiu tirtis ir , jei viskas normaliai bus, tai leisiuos kas trečią d. Man gydytojai neliepia nutraukiant mažinti, aš čia taip savavališkai darau, nes man baisiausias dalykas yra tas prg staigus mažėjimas. Nors gal dabar jis man taip staigiai nekris, kaip krito antro trimestro pradžioje, nes dabar man jį vartoti išrašė ne todėl, kad jis man žemas būtų, bet, dėl hematomos.
O Jums, jei vaistus mažinate, o prg nekrenta, tai viskas normaliai.
sveikutės. Matau šioje temoje yra nėštukių naudojančių leidžiamą progesteroną. Aš esu turėjusi persileidimą ir pastojau po pagalbinio apvaisinimo. Dabar 9,1 savaitės.Nuo pradžių gavosi taip, kad neatitaikėm progesterono normų ir pradžioj jis žaiuriia mažas buvo, o paskui jau didelis, bet neleido mažinti, nes tepliojo. Aš naudojau utrogestan į makštį ir dar 25 mg leidžiamo progesterono. Paskui dėl uždegimo makštyje teko pakeisti vaistų vartojimo būdą ir skyrė utrogestan gerti, sumažino jo kiekį perpus bei padvigubino leidžiamo progesterono. Tai prg nuo 200 pašoko iki 1145 ng/ml.Viršiju visas įmanomas normas. Matyt utrogestanas man per skrandį labiau įsisavina. Vietoj tepliojimo rudai dabar jau rausvai teplioja. Kol kas sumažinau tik viena 100 mg kapsule utrogestano. Gal kuriai yra kas nors panašaus buvę? Kaip mažinot tokiu atveju progesteroną?
R_Glamour parašė:
sveikutės. Matau šioje temoje yra nėštukių naudojančių leidžiamą progesteroną. Aš esu turėjusi persileidimą ir pastojau po pagalbinio apvaisinimo. Dabar 9,1 savaitė…
oho kokie skaičiai
O kaip šiaip jaučiatės be tepliojimų? Jums tepliojimo priežastį nustatė? Nes kai tokie skaičiai, tai ir polipai gali atsirasti ir kraujuoti ir dar aibė hormonų ir ne hormonų sąlygotų kraujavimo priežasčių. Dar būtinai prašykite prieš pradedant mažint, kad normaliai echoskopu apžiūrėtų placentą. Mano atveju pratęsė vartojimo laiką, nes tos savaitės, kada plaventa pradeda perimti pilnai darbą yra teorinės, ta geriau,kad papildomai įvertintų echoskopu placentos dydį ir išsivystymą.
R_Glamour parašė:
sveikutės. Matau šioje temoje yra nėštukių naudojančių leidžiamą progesteroną. Aš esu turėjusi persileidimą ir pastojau po pagalbinio apvaisinimo. Dabar 9,1 savaitė…
Jei teplioja, tai vaginaliniai neveikia. Manau, kad jums taip ir buvo, todėl pavartojus prg kita forma jums ir šoko prg į aukštumas. Gal iki 13 sav Jūs jo nemažinkite? Čia aišku svarbu Jūsų atveju dėl kokių priežasčių Jūs kraujuojate.
-SunShine- parašė:
Sveikos dariausi progesterona tai 8sav buvo 42.29nmol o dabar 10sav 61.57nmol. Tai manot kad gerai? Nes mano daktare kai bubo 42.29 sake viskas gerai, nors pati mac…
Taigi kyla, tai gerai. Būtų blogai, jei kristų. 61,57 jau tikrai yra ramu, kad nenukris.
-SunShine- parašė:
Sveikos dariausi progesterona tai 8sav buvo 42.29nmol o dabar 10sav 61.57nmol. Tai manot kad gerai? Nes mano daktare kai bubo 42.29 sake viskas gerai, nors pati mac…
Viskas gerai, taigi pakilo...
O iki keliu savaiciu jus ji vartosit?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai