AdelijaLm parašė:
Ech... ☹️ Kazkur reiks kantrybės pasisemti..
Aha, tik is kur tos kantrybes gauti
AdelijaLm parašė:
Ech... ☹️ Kazkur reiks kantrybės pasisemti..
Aha, tik is kur tos kantrybes gauti
Svaja123 parašė:
Aha, tik is kur tos kantrybes gauti![]()
Nežinau... Taip laukiau greičiau kad pradėti viską... Ir vėl laukti toliau... 🤦♀️ Nežinia jau Kada skambučio sulauksim...
AdelijaLm parašė:
430 už šaldyma?
Tiksliai nepamenu, bet taip, blastukų šaldymas (skaičius nesvarbu) ir saugojimas pusę metų lyg 430€ (o gal 460€). 😇
Metafora parašė:
Tiksliai nepamenu, bet taip, blastukų šaldymas (skaičius nesvarbu) ir saugojimas pusę metų lyg 430€ (o gal 460€). 😇
Paciante parašė:
Dabar suprantu kodel ant jusu lazkas reke😀 nesinervuokit aciu jums uz patarimus bukit laiminga graziu ir geru jums dalyku zinoma daug vaikuciu ir sekmes kitur![]()
O gali ir turi teisę rėkti gydytoja, kad mes pasirinkome savo sprendimą??? Ji neturi teisės išvis kelti toną! Būtų jums taip buvę tai pati būtumėte šokę! Nesuprantat ką sakot! Nekomentuokite mano tema išvis nieko!
AdelijaLm parašė:
Tada nesuprantu... Kokia čia kaina 1.1i 1.2 punktas?
Tai viskas gerai. Už saugojimą čia kaina pusmečiui ir metams. Bet pats šaldymas atskirai
Tikinti stebuklu parašė:
Tai jums reikėjo nesutikti su šaldymu ir sakyti, kad nusprendet kelti šiandien. Čia jūsų pasirinkimas buvo... Jeigu nusileidot ir sutikot u gydytoja tai čia nk nere…
Du pokalbiai buvo su ja tą dieną ir ji pakeltų tonu įsakinėjo šaldyti, nes sakė dabar prasta kokybė, o šaldytų sakė kokybė pagerės!!! Bet apie riziką, kad tikimybė pastoti iš 33 % tik 21 %, o kokybė po šaldymo prastesnė nieko nesakė išvis! Dėl ko ir pikta! Ti buvo naudinga jai, kad šaldyti ir pinigus sumokėti, nes taip ir žaidžia... Kaip gaila negaliu, kad mes jos paklausėme, nes mes ne medikai, kad žinotume. Ji sakė bus kokybė geresnė... Yra kaip yra... Mano toks likimas...
Metafora parašė:
Tai viskas gerai. Už saugojimą čia kaina pusmečiui ir metams. Bet pats šaldymas atskirai
Aaa... As galvojau, kad čia su saugojimu-šaldymu kaina parašyta 🤦♀️
AdelijaLm parašė:
Nežinau... Taip laukiau greičiau kad pradėti viską... Ir vėl laukti toliau... 🤦♀️ Nežinia jau Kada skambučio sulauksim...
Aš dar bandžiau klausti, gal būtų galima nusikelti tą atšauktą vizitą, kad bent sekančią datą žinoti, bet sakė ne
tik po karantino pradės naujas registracijas.. taip gaila
Mrs Brigita parašė:
Aš dar bandžiau klausti, gal būtų galima nusikelti tą atšauktą vizitą, kad bent sekančią datą žinoti, bet sakė netik po karantino pradės naujas registracijas.. …
As dar spėjau kovo mėn apsilankyti. Dabr turėjome laukti skambučio kada surinks grupe.. Bet tai manau ir nemažam laikui nusikels.. ☹️
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai