2020.03.14 13:36 (prieš 6 m.)
Tiina parašė:
Man vakar isodino du blastukus. Abu atšilo, nors kokybė nera ju labai gera, bet tikiu, kad pasiliks abu😁🙏❤️
Sveiki, kiek jums buvo apsivaisinę kiaušialąščių? Kada jums išpunktavo? Ar jums siūlė prastos kokybės embrionų nekelti? Nes man šiandien buvo nemaloni situacija šiame centre. Šiandien atvykau su vyru jau įsodinimui į gimdą. Sakė iš pradžių buvo 4, paskui atsirado 5, o kaip atvykom šiandien jau likę tik 2. Sakė prastos kokybės ir patarė nekelti. Mano gyd. Drejerienė, bet labai nemaloni! Vyras šiandien pamatė kokia ji nemandagi! Sakė mums apsispręsti ar kelti šiandien, kaip ir buvo taręsi ar kitam mėnesiui, nes tipo bloga kokybė. Bet pasirodė kas keisčiausia, kad mes nusprendėm keltis šiandien ir ji pasiutė, pradėjo nemandagei elgtis, atkalbinėti mus, kad šaldyti geriau ir paskui atšildyti, tipo pagerės kokybė. Žodžiu mes turėjome jos paklausyti ir šaldyti, sumokėti didelius pinigus, rizikuoti savo sveikata, nes nutraukiau dabar progesteroną ir žvakutes utrogestan. Juk galėjo ir dvi įkelti prastesnės kokybės jeigu jos prastesnės kokybė, gal tik melavo dėl pinigų, kad šaldyti. Nes mes supratom, kad čia yra žaidžiama moterų sveikata ir pinigais! Mes nusivylėme su vyru šiuo centru. Nes man būtų įkėlę 2 paskutinius, o šaldyti jau nebūtų ką ir už juos būtų nereikėję mokėti. Todė jie konkrečiai žaidžia su moterų sveikata ir pinigais!! Šiam centre prasti reikalai ne tik man, bet ir visoms beveik moterims, ne be reikalo skundžiasi visos!