vesela parašė:
Sveikos. Mano šeimos gydytoja sako kad negali išrašyti siuntimo tiesiai į rmc, pirma turiu eiti pas savo ginekologe. Ar tikrai netinka siuntimas nr 97.9 del nepatik…
Nesamone. Man rase seimos gydytoja. Ir vyrui.
vesela parašė:
Sveikos. Mano šeimos gydytoja sako kad negali išrašyti siuntimo tiesiai į rmc, pirma turiu eiti pas savo ginekologe. Ar tikrai netinka siuntimas nr 97.9 del nepatik…
Mmėta parašė:
RMC kelia tik viena ir 5 dienų![]()
Jei prastesnės kokybės kelia ir kelis
ir nebūtinai 5 d,kelia ir 3
Laba diena
Grįžtu į eterį
pagaliau pasiryžau pasimti snaigutes
IveTe parašė:
Man visada tik šeimos gyd.rašydavo
Na va, mes irgi pradėsime IVF kelią, vakar buvome pasikalbėti su gydytoja ir startuosim nuo kito ciklo. Tik aš vakar neklausiau dėl kompensacijos, nes galvoju juk vis tiek neturim kur trauktis ir iš ko rinktis.. kito kelio nebėra, tai koks skirtumas kompensuos ar ne.. jei pradėsim tyrimus gruodį, tai sausį jau galim tikėtis IVF, jei viskas tvarkoje?☺ aš tik davar suku galvą, ar likti RMC.. nors mum čia labai patinka, ir D yra nereali gydytoja, kažkaip susidraugavom labai mes labai su ja.. bet ar jų laboratorija pakankamai stipri.. :/
Popytė parašė:
Na va, mes irgi pradėsime IVF kelią, vakar buvome pasikalbėti su gydytoja ir startuosim nuo kito ciklo. Tik aš vakar neklausiau dėl kompensacijos, nes galvoju juk v…
Mūsų lygiai tokia pat situacija! Bartašiene nuostabi gydytoja, bet ta laboratorija....
Popytė parašė:
Na va, mes irgi pradėsime IVF kelią, vakar buvome pasikalbėti su gydytoja ir startuosim nuo kito ciklo. Tik aš vakar neklausiau dėl kompensacijos, nes galvoju juk v…
O kokios jūsu problemos? Na dėl gydytojos tai aš irgi neabejoju, man irgi ji patinka, nes kaip man pasakė dar kita mano buvus napro gydytoja, esate gerose rankose 🙂 dėl labaratorijos nežinau kaip ten kas, na iš 17 kiaušialąsčių gavome tik 5 blastukus, tai rezultatas irgi nėra vau, bet arba tikrai jos buvo nekokios kokybes arba nezinau 🤷
Personalas man tikrai čia patinka, dabar ketvirtadienį keliausiu pas gydytoją apsitarti po nepavykusio pirmo ivf ką darome toliau, nes parašiau vakar laiska akušerėms tai šiandien paskambino ir sakė atvykti, susitarsim su gydytoja ką daryti ir jei reikės operacijos šalinti tuos mano kiaušintakius, tai gruodžiui galesim susiplanuoti. Tai kažkaip smagu, kad toliau spręsim klausimus o ne tik lauksiu kažko 🙂 aišku FET manau darysim už savo pinigus, nes tikrai neverta jam išnaudoti dar vienos likusios kompensacijos..
Popytė parašė:
Jei dar tik tyrimus pradėsit daryti,tai galimai į sausį nespėsit,nes vienų tyrimų reikia laukti 3-4 sav
Believer parašė:
O kokios jūsu problemos? Na dėl gydytojos tai aš irgi neabejoju, man irgi ji patinka, nes kaip man pasakė dar kita mano buvus napro gydytoja, esate gerose rankose 🙂…
Man ov nevyksta, PKS yra. Vyrui viskas gerai. 12 mėn stimuliacijų, 3 IUI nesėkmingi. Dabar judam toliau link IVF.. bet tiek man čia klaustukų ir nežinau, ką daryti.. ir žinau, kad niekas nepasakys, ką daryti.. 😔
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/reprodukcines-medicinos-centras-kauno-klinikos-1
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai