Mmėta parašė:
Tikrai būna, reikia skambinti iš ryto, nes jau tokiu laiku nekelia![]()
Klausykit tokiu klausimu parasyta kad registracija nuo 12:00 val, bet gal ryte paskambinus ir uzregistruotu? Ar laukti butent 12 val ir tik tada skambint?
Mmėta parašė:
Tikrai būna, reikia skambinti iš ryto, nes jau tokiu laiku nekelia![]()
Klausykit tokiu klausimu parasyta kad registracija nuo 12:00 val, bet gal ryte paskambinus ir uzregistruotu? Ar laukti butent 12 val ir tik tada skambint?
Morena parašė:
Ant kurios registratores papulsit
aš pirminei k-jai skambinau tuo laiku, o kai buvom eigoje jau skambindavau ir nuo ryto tai pakartotiniui taloneliu uzregistruodavo ir taip
Mmėta parašė:
Ant kurios registratores papulsitaš pirminei k-jai skambinau tuo laiku, o kai buvom eigoje jau skambindavau ir nuo ryto tai pakartotiniui taloneliu uzregistruod…
Kazin kaip geriau daryt🙄 aisku didelio labai skirtumo nera bet galvoju anksciau paskambinu gal greiciau ir vizita gauciau😬
Morena parašė:
tai va tame ir esme, kad nurodytu laiku niekas neatsiliepia, todel ir paklausiau ar ten kasdien buna kazkas...
Mmėta parašė:
Gal kas žinot kur galima rasti ar siaip gydytoja sakė, koks RMC yra sėkmingų atveju procentas? 🤔
Koks bebutu, bet ne puses nesiektu Turkijos kliniku sekmes procentu
Dovyda123 parašė:
Koks bebutu, bet ne puses nesiektu Turkijos kliniku sekmes procentu![]()
Apie Turkija net nekalbu, idomu palygint su santarom
Mmėta parašė:
Gal kas žinot kur galima rasti ar siaip gydytoja sakė, koks RMC yra sėkmingų atveju procentas? 🤔
Ir man idomu butu!🤍
Morena parašė:
Ir man idomu butu!🤍
Aš kaip klausiau kokie šansai kad pavyktu iš pirmo karto tai paaiškino kad labai labai nuo daug faktoriu.. Kiausidziu rezervo, amziaus, nepastojimo priezasties ir pan
Klau parašė:
Aš kaip klausiau kokie šansai kad pavyktu iš pirmo karto tai paaiškino kad labai labai nuo daug faktoriu.. Kiausidziu rezervo, amziaus, nepastojimo priezasties ir p…
Tas dalykas aišku, bet idomu iki besikreipiančių porų pas juos pavyksta, nes pvz santaru klinikose iš 100 proc. Pavyko 52 proc 2019 metu duomenim
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai