Mmėta parašė:
Tas dalykas aišku, bet idomu iki besikreipiančių porų pas juos pavyksta, nes pvz santaru klinikose iš 100 proc. Pavyko 52 proc 2019 metu duomenim![]()
O kokios jusu problemos?
Mmėta parašė:
Tas dalykas aišku, bet idomu iki besikreipiančių porų pas juos pavyksta, nes pvz santaru klinikose iš 100 proc. Pavyko 52 proc 2019 metu duomenim![]()
O kokios jusu problemos?
Klau parašė:
O kokios jusu problemos?
PKS ir oligoastenospermija
Sveikos, na mūsų pirmasis ivf nepavyko... Nors man tik rytoj hcg, bet aš 8 dpi pasidariau ir deja atsakymas 2.2.. reiškiasi net nekibo... O jau ir mm visi požymiai, kad ateina... Tai nežinau ar tik tie mano kiaušintakiai sutrukdė implantuotis ar dar ir kitos kokios priežastys... Sekantis žingsnis manau bus jų pašalinimas. Na bent jau garantuoju, kad gydytojos bus tokia nuomonė, o aš jau ir pasiryžau tam...
Believer parašė:
Sveikos, na mūsų pirmasis ivf nepavyko... Nors man tik rytoj hcg, bet aš 8 dpi pasidariau ir deja atsakymas 2.2.. reiškiasi net nekibo... O jau ir mm visi požymiai,…
Mano situacija buvo panaši. 1 ivf nepavyko, po jo šalino abu kiaušintakius, del kiausintakių patologijos. Buvau nusiminusi. Bet po fet, pavyko pastoti. Nenusiminkite, stiprybės Jums ir teigiamo rezultato 🤍
Believer parašė:
Sveikos, na mūsų pirmasis ivf nepavyko... Nors man tik rytoj hcg, bet aš 8 dpi pasidariau ir deja atsakymas 2.2.. reiškiasi net nekibo... O jau ir mm visi požymiai,…
Stiprybės, isliudekit ir bandykit dar kartą ❤️ puikiai jus suprantu, reiks laiko, nes lygiai taip pat nepavyko pirmas IVF..
EvelinaSa parašė:
Mano situacija buvo panaši. 1 ivf nepavyko, po jo šalino abu kiaušintakius, del kiausintakių patologijos. Buvau nusiminusi. Bet po fet, pavyko pastoti. Nenusiminkit…
Mmėta parašė:
Stiprybės, isliudekit ir bandykit dar kartą ❤️ puikiai jus suprantu, reiks laiko, nes lygiai taip pat nepavyko pirmas IVF..
Ačiū merginos ❤️
Na yra jau kaip yra.. tikiuosi, kad apskritai kažkada pavyks.. 🙏 aišku labai liūdna..
Believer parašė:
stiprybes, laikykis ir nepraraskite tikejimo, kad jusu svajone issipildys.
kaip tik snd apie jus galvojau, kazin kaip jums pasiseke, man kas neduoda ramybes jusu atveju, kad kele tik 1na. nes daugumoj kelia 3dienu ir 5dienu, todel idomu pasidare, kas nusprende taip kelti, ar nenorejote pati kelti daugiau, ar nebuvo ka kelti? kaip rmc reguoja i daugiavaisi nestuma? kazin imanoma pas juos susitarti, kad keltu 5diena 2vnt?
rutuska parašė:
kaip tik snd apie jus galvojau, kazin kaip jums pasiseke, man kas neduoda ramybes …
Na rmc tokia politika, jie kelia tik vieną, kažkaip net nekalbejau apie tai, nes iškart pasakė kad keliamas bus tik vienas blastukas, kad išvengti daugiavaisio nėštumo kaip papildomos rizikos dėl galimų komplikacijų ir pan.. galbūt jie atsižvelgia į kažkokius kitus faktorius ir gali kelti daugiau nei vieną, jei pvz kokia kokybe būtų prastesnė , ar amžius ar dar kokios kitos bėdos, net nežinau, turbūt kiekvienos poros atvejis individualus ir dėl perkeliamo kiekio irgi gali būti priimami individualus sprendimai.. 🤷 nelabai iš tikro dėl to galiu ką ir pakomentuoti, tik pamasciau taip 🙂 na o mums nepasisekė.. ką galiu padaryti, gaila ir tiek 😔
Believer parašė:
Na rmc tokia politika, jie kelia tik vieną, kažkaip net nekalbejau apie tai, nes iškart pasakė kad keliamas bus tik vienas blastukas, kad išvengti daugiavaisio nėšt…
nenusiminkite, ar dar turite kazka uzsaldyto? turbut dabar reiks cikla praleisti ir vel galesite bandyt?
rutuska parašė:
kaip tik snd apie jus galvojau, kazin kaip jums pasiseke, man kas neduoda ramybes …
RMC kelia tik viena ir 5 dienų
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai