Kaip Sara parašė:
Stiprybes,o koks rezultatas neigiamo hcg.?
Kad net nežinau kokios jų normos, jie paskambina ir pasako, kad neigiamas
Kaip Sara parašė:
Stiprybes,o koks rezultatas neigiamo hcg.?
Kad net nežinau kokios jų normos, jie paskambina ir pasako, kad neigiamas
maze86 parašė:
O kaip galvojate ar siustu kai abu kiausintakiai vietoje ir pastot pastoju,tik bijau jau kad vel kartosis negimdiniai. Kaip suprantu ir ten nebus garantijos jog nep…
Tai tam ir reikia eiti, ir konsultuotis kaip to išvengti, siūlytų gal naikinti kiaušintakius, tuomet jokių bėdų kaip ir neliktų 🙂
Lurdė parašė:
Labai tikiuosi,nes norisi judėti į priekį 😊
Kaip Jums sekasi? Ar susisiekė dėl vizito?
Aquilina parašė:
Tai tam ir reikia eiti, ir konsultuotis kaip to išvengti, siūlytų gal naikinti kiaušintakius, tuomet jokių bėdų kaip ir neliktų 🙂
Supratau. 🙆 Reikia kazkaip isdristi ir zengti ta zingsni...
Lila 22 parašė:
Kaip Jums sekasi? Ar susisiekė dėl vizito?![]()
Nu žinokite dar ne, niekas man nepaskambina
Jau net nežinau ką daryt....
Sveikos merginos, su RMC pagalba mes jau supuojame savo mažylę 😊 1IVF buvo nesėkmingas šviežiame cikle, padarėme pertraukėlę ir per 1 FET muams pavyko 😊 pats nėštumas buvo su hematoma, gimdymas taip pat su nesklandumais (extra cp, gydytojaj sakė dar valanda ar dvi ir mažutės būtumėm netekę..), bet labai linkiu pasitikėti jus konsultuojančia gydytoja, jos tikrai labai stengiasi 😊🌻 stiprybės, tikėjimo ir sutarimo su savimi 😘 visoms linkiu kuo greičiau sulaukti savo laimės 😘🌻🤰
Ankar parašė:
Sveikos merginos, su RMC pagalba mes jau supuojame savo mažylę 😊 1IVF buvo nesėkmingas šviežiame cikle, padarėme pertraukėlę ir per 1 FET muams pavyko 😊 pats nėštu…
Dideli sveikinimai❤️ Mano sian paskutinis vizitas RMC mums jau 10savaiciu👶🏻❤️
Paciante parašė:
Dideli sveikinimai❤️ Mano sian paskutinis vizitas RMC mums jau 10savaiciu👶🏻❤️
Sveikinimai! 😊💐 aukit ir mėgaukitės augančiu pilvuku 😊🤰
Sveikos. Šiandien grįžau po vizito pas Drejerienę. Paskyrė vizitą pas genetikus abiem su vyru. Laukia ilgas kelias, kadangi turėjome 3 nesėgmingus IVF ,pas gydytoją Gricių. Po konsultacijos esu labai patenkinta gydytojos bendravimu ir požiūriu. Turime labai prastus rodiklius vyro, bei mano III stadija endimetriozės, po laparaskopijos, bei mažą rezervą kiaišelasčiu, bet turime didelę VILTĮ😊
MargaritaGre parašė:
Sveikos. Šiandien grįžau po vizito pas Drejerienę. Paskyrė vizitą pas genetikus abiem su vyru. Laukia ilgas kelias, kadangi turėjome 3 nesėgmingus IVF ,pas gydytoją…
O negalvojate apie TR? Ne viena bėda, ypač mažarezervėm tinkamiausia ten.
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai