Žemuogių pievelė parašė:
Ar skristumet atostogu trumpu 2 sav iki FEt.
Ir noriu ir baisu parsivest covid...ir susikt viska...
Skrisciau, pailsekit;)
Žemuogių pievelė parašė:
Ar skristumet atostogu trumpu 2 sav iki FEt.
Ir noriu ir baisu parsivest covid...ir susikt viska...
Skrisciau, pailsekit;)
Žemuogių pievelė parašė:
Man skiepas visai is galvos isgaravo...dabar jau velu. Dabar grynai sirgau pries naujus... primelavau visiems kad sergu kad ramiai po fet laukt rezultato ir neit mi…
Kada jums bus kelione ir fet? Jeigu iki fet liko ne maziau menesio, dar ne velu pasiskiepyti. Ir nuo covid, ir nuo gripo.
Meshka parašė:
Kada jums bus kelione ir fet? Jeigu iki fet liko ne maziau menesio, dar ne velu pasiskiepyti. Ir nuo covid, ir nuo gripo.
3 sav as kazkaip visas vakcinas prisimenu finiso tiesiojoj... tfutfutfu rimtu persalimu nesu turejus
Žemuogių pievelė parašė:
3 sav as kazkaip visas vakcinas prisimenu finiso tiesiojoj... tfutfutfu rimtu persalimu nesu turejus
Na covid turejote, ir kaip suprantu abu kartus kai lauketes... tai cia gana rimta liga. Covid ir gripas labiau pavojingi ne del persalimo simptomu, o kad gali sukelti rimtas komplikacijas, tame tarpe ir nestumo nutrukima. Aisku, nuo ju galima pasiskiepyti jau ir pastojus, bet geriau nuo antro trimestro.
Jums spresti, bet as jusu vietoje, imdama paskutini snaigiuka, ir pries tai abu nestumus turejus covid, padaryciau maximuma ir pasiskiepyciau, kad vel neuzlipti ant to paties greblio
Meshka parašė:
Na covid turejote, ir kaip suprantu abu kartus kai lauketes... tai cia gana rimta liga. Covid ir gripas labiau pavojingi ne del persalimo simptomu, o kad gali sukel…
skiepyta pries 1,5 metus kazkur bet nepamenu ar tiek galioja, lyg jau ne...aisku susirgus covid visi gydytojai aiskino jei lengva forma nekenkia..
Žemuogių pievelė parašė:
skiepyta pries 1,5 metus kazkur bet nepamenu ar tiek galioja, lyg jau ne...aisku susirgus covid visi gydytojai aiskino jei lengva forma nekenkia..
Skiepas kazkiek galioja, bet sako kad kasmet rekomenduojama atnaujinti, nes per tiek laiko antikunai sumazeja iki minimumo.
Na ką aš po genetikės, kaip vyras sakė "daug aiškiau ir daugiau informacijos, nei F pasako" 😀turimas 5BC yra mozaikinis ir gerųjų ląstelių daugiau, nei blogų. Yra du aspektai :1) galimas persileidimas ; 2) čia man buvo biški sunku suprasti, bet esmė tokia, kad 5 chromosomos pakitimas yra rodomas dažnu atveju ir nėra aišku ar čia yra apsigimimas ar vis gi ne. Šios genetikės praktikoje tas rodomos pakitimas nepasiteisino kaip sindromas. Per dvi savaites ji pagal turimą mėginį papildomą tyrimą padarys, kad butų aiškiau . Tai va tokia situacija..
sugar9 parašė:
Na ką aš po genetikės, kaip vyras sakė "daug aiškiau ir daugiau informacijos, nei F pasako" 😀turimas 5BC yra mozaikinis ir gerųjų ląstelių daugiau, nei blogų. Yra d…
Sakyčiau tikrai aiškiau dabar. Šiaip morfologiškai 5BC labai stiprus blastukas.
O kiek ksinavo konsultacija?
Ocean Ni parašė:
Sakyčiau tikrai aiškiau dabar. Šiaip morfologiškai 5BC labai stiprus blastukas.
75 eur -1,5 val. Mums labai labai patiko kaip aiškino viską..jai papasakojau viską dėl buvusi atvejo, kai labai lėtai augo HCG ir vyras nepraleido progos paklausti ar tikrai reikėjo nutraukti vaistus, tai ji sakė " aš būčiau tesusi ir kiekvienam atvejui reikia suteikti šansą, tam vėliau atliekami NIPT, vvt ir t.t"