petrauskyte90 parašė:
ir dar supermama paziurek, ten yra pagal men suskirstytos temos, ten jau rasi visko![]()
ok butinai ;DD
petrauskyte90 parašė:
ir dar supermama paziurek, ten yra pagal men suskirstytos temos, ten jau rasi visko![]()
ok butinai ;DD
Ajukomamyte parašė:
matai pas tave yra laikas, o pas mane nera rezimo, blemba reikia sudaryti rezima,, tada bus ir lengviau
nu jo, maniskis yra punktualus, tik ta savo rezima jis laiks nuo laiko keicia
kaip as jau visikai isivaziuoju, priprantu, jis ima ir pakeicia
tau nebutinai pagal valandas, as tai niekad neziurejau i laika, kad o jau laikas valgyt, kaip jis man pradedavo zirst, tada tik pasizuredavau, kad mazdaug kada jis cia valgo
shventoji parašė:
man tie primaitinimai isvis tamsus miskasnezinau kaip susiprasiu ...
![]()
pamatysi, kaip suprasi, jausies kaip veterane
shventoji parašė:
db svarbiausia kad pienuko tureciau ,tada vaikucio virtuvele visada bus su juo![]()
tas tai gerai
tik svarbu prisiziuret save, nes va mano viena drauge turi to pieno tonom, bet abi jos dukros ilgainiui to pieno atsisake, o ji nesupranta kodel, viena karta jai bandziau aiskint, bet ji nesiklause, jinai gere kavas, gazuotus gerimus, dar velniai zin ka, negere vitaminu, arbatu kokiu, tai todel tas pienas manau ir nepatiko jom
as labai noriu maitint ,nepasiduosiu net jei uzsidegs papuliai ... dazniausia priezastis kodel mamos nemaitina pacios (as nesakau kad visos del to nemaitina !!!) ta kad uzsidega krutis kuri viena arba abi ir prasideda panika ,skauda ir galvoja nafik kankintis ... paprasciausiai neturi kantrybes zaist ,nes pirmom savaitem ,kartais net pirmais menesiais vaikas kabo ant papuko kol susireguliuoja jo maitinimosi ir pieno gaminimosi grafikas ... as nesmerkiu tu kurios nezindo del kazkokiu svarbiu priezasciu ,bet as noriu ir padarysiu viska kad mano vaikutis gautu is manes tai kas jam priklauso
mano viena drauge pareiske kad neapsimoka maitint savo pienu ,nes yra misinukai tam ir kai maitini negali nei palikt to vaiko kazkam ,nei rukyt ,krutine issitampo ...
gerai kad sedejau tada nes buciau nuvirtus po tokiu zodziu
visa nestuma domejausi zindymu ,rinkau straipsnius ,info apie tai ,kad atejus laikuj kai susidursiu su viena ar kita zindymo problema zinociau ka daryt
jezau as nebemoku trumpu zinuciu rasyt ,visada pavarau litanija
shventoji parašė:
as labai noriu maitint ,nepasiduosiu net jei uzsidegs papuliai ... dazniausia priezastis kodel mamos nemaitina pacios (as nesakau kad visos del to nemaitina !!!) ta kad uzsidega krutis kuri viena arba abi ir prasideda panika ,skauda ir galvoja nafik kankintis ... paprasciausiai neturi kantrybes zaist ,nes pirmom savaitem ,kartais net pirmais menesiais vaikas kabo ant papuko kol susireguliuoja jo maitinimosi ir pieno gaminimosi grafikas ... as nesmerkiu tu kurios nezindo del kazkokiu svarbiu priezasciu ,bet as noriu ir padarysiu viska kad mano vaikutis gautu is manes tai kas jam priklausomano viena drauge pareiske kad neapsimoka maitint savo pienu ,nes yra misinukai tam ir kai maitini negali nei palikt to vaiko kazkam ,nei rukyt ,krutine issitampo ...
gerai kad sedejau tada nes buciau nuvirtus po tokiu zodziu
visa nestuma domejausi zindymu ,rinkau straipsnius ,info apie tai ,kad atejus laikuj kai susidursiu su viena ar kita zindymo problema zinociau ka daryt
jezau as nebemoku trumpu zinuciu rasyt ,visada pavarau litanija
![]()
nu jojo, visokiu yra
as tai pirmom dienom labai vargau, nes vienos kruties spenelis buvo idubes, ir vaikas jo neeme, nu minkiau as ji, kad tik pasistotu
bet paskui viskas ok buvo ir antra men kazkas vel buvo, nes vaikas buvo labai neramus, maitindavau kas 15-30min vos ne keura para, pati buvau, nemeluodama sakau, kelias dienas dorai ne nevalgius, nesiprausus ir tik pora kart per d tualete, nes kai nevalgydavo, ji supdavau, mama per diena darbe buvo, tai tik vakare man patedavo supti, jau maniau, kad viskas, pieno neber, daviau misinio jau ir kita ryta atsikeliau, krutine buvo kaip krepsinio kamuoliai dydziovos ne, kieta , o skaudejo kaip nesveikai, tada paskambinau draugei, kad ji man parduotu pientrauki, pora kart gerai nusitraukiau ir viskas susitvarke, man rodos ten uzsikise gal kas buvo, kad vaikas nesugebejo istraukt ir poto karto nieko tokio rimto neber buve
na as neatmetu galimybes ,kad ir man nepavyks ,bet bandysiu tol kol pajegsiu ... tikrai nesakau ,kad tos mamos kurios nemaitina pacios yra kazkuo blogesnes ,tiesiog nesuprantu tokiu kurios specialiai nutraukia maitinima del grozio arba del to kad nori greiciau i kluba nulekt .. cia man ziauriau uz viska ...
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai