ema7 parašė:
labas vakaras mamytes o as savo dukra parodysiu:)kol sedziu su mazium namie vyras su dukra krepsini ziuri![]()
![]()
Liuks. O dukra kaip į tave panaši
ema7 parašė:
labas vakaras mamytes o as savo dukra parodysiu:)kol sedziu su mazium namie vyras su dukra krepsini ziuri![]()
![]()
Liuks. O dukra kaip į tave panaši
melssa parašė:
Liuks. O dukra kaip į tave panaši![]()
kai gime buvo gryn tetukas ik 4 metu,o dabar jau mano bruozu atkeliavo
as vartoju mini piliules, bet man jos nepatinka, nes menesines labai daznos patampa pas mane. Tai gaunasi kas 10 dienu kazkur
Jauciu reikes keisti i kitas, kai siu pakuote pabaigsiu. Arba spirale statytis, nes jauciu lengviau pries antraji vaikeli, pirmaji ilgiau paauginti
D i a n a parašė:
as vartoju mini piliules, bet man jos nepatinka, nes menesines labai daznos patampa pas mane. Tai gaunasi kas 10 dienu kazkurJauciu reikes keisti i kit…
Mano vyras grįš lapkričio gale tai galvoju ka cia daryt; ) ar KT ar dar ka pasiūlys gine
Sveikos ;) matau diskutuojat apie kontraceptikus.. vakar buvau pas ginekologe, tai siule detis stirale mirena, bet as dar svarstau, prisiskaiciau kokiu blogybiu nuo jos buna, tai norsas dingo, nors labai norejau detis ir buvau nusprendus kai pagimdysiu,kad desiuos..
o tabletes, tai as uzmirsciau isgert, vitaminus karta per savaite jei isgeriu gerai buna..
as geriu ir mini piliules, nesergu, neteplioju ir aciu D
nelaukiu nei trupucio dar tu draugiu
isgerti niekad nepamirstu, nes dantukus issivalau ir iskart sast tablete vakare...as ir svarsciau ar deti spirale ar gerti piliules, bet lb alergiska, tai kazin ar tiktu spirale
puputis parašė:
as geriu ir mini piliules, nesergu, neteplioju ir aciu Dnelaukiu nei trupucio dar tu draugiu
isgerti niekad nepamirstu, nes dantukus issivalau ir iskart sas…
O joms reikia recepto?
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai