Skraidanti parašė:
gera reakcija tavo![]()
as plysau, tikai nejutau kada - ne iki to ten buna ;)
Skraidanti parašė:
gera reakcija tavo![]()
as plysau, tikai nejutau kada - ne iki to ten buna ;)
nesliocike parašė:
vargeli, man geriau maziau apie tai zinot![]()
![]()
viskas ten bus ok, ramiai
Rikita parašė:
buvau snd pas midwife ir visiskai isejo is galvos pasakyt jai apie niezejimanes turejau kitu klausymu taip ir gavos, nzn niezti man ir dbr ir pridiskaiciau visk…
Pabandyk daugiau vandens gerti, man padėjo.
meidasun parašė:
Nu mes ir su vyru galvojam kad kazkaip viskas bus gerai, ji pas mus ir geriete, nors visi nuteikineja kitaip...tas labai uzknisa...bet as vis jai parodau, kad va pi…
Manau, kad labai priklauso nuo katės charakterio... mano brolis man vieną katę atiduot turėjo, nes niekaip nesiderino katės ir vaikelio interesai, o kitas katinas buvo lb supratingas net nėjo artyn mažylės ir liko gyventi su jais... tai paaugus mergaitė su juo ką norėjo išdarinėjo, o jis tik sukandęs dantis kentėjo
bet jeigu kas būtų klausęs prieš parsivežant vaikelį namo su kuriuo iš katinų jei turės problemų, tai niekad nebūčiau atspėjus. Nes pirmoji buvo labai tvarkinga, mandagi katytė, o katinas toks visai be disciplinos...tai va... parsivešit ir pamatysit;)
nesliocike parašė:
vargeli, man geriau maziau apie tai zinot![]()
![]()
Siaip tai neturetumet girdet,nes tuo metu stumiat is visu jegu,dazniausia taip kad net ausys uzgula,gal kazka kita girdejo
Dovile38 parašė:
Siaip tai neturetumet girdet,nes tuo metu stumiat is visu jegu,dazniausia taip kad net ausys uzgula,gal kazka kita girdejo![]()
man skaitant pakerta kojas
Dovile38 parašė:
Siaip tai neturetumet girdet,nes tuo metu stumiat is visu jegu,dazniausia taip kad net ausys uzgula,gal kazka kita girdejo![]()
Na nezinau as tai girdejau
bet jug ne wisom kerpa. Man kirpo todel kad rankute po kaklu buvo .
Sveikos. Mes va katik is apziuros. Tai pagal gyd. mano pilvuko gyventojas sveria apie 3.3 kg
o pagal placentos echo, daktare itaria kad matyt pagal MM nustatytos datos jau galim ir nesulaukti. (pagal mm man kovo 14, pirmas echo rode lyg tai kovo 11, o dabar jau gal ir dar paskubesim
)
Priedo dar apsiziurejau BAK'o gimdymo salygas... zodziu... belieka laukti.
nesliocike parašė:
man skaitant pakerta kojas![]()
As tai bandau isivaizduot koks turi but saremiu skausmas,jei plysimas ar kirpimas jau nieko nebereiskia,juk oda plysta,man dabar pabandytu plest oda tai oi vargeli,o ten jai niekis palyginus su saremiais tai..ai bet niekur nedingsi,visos gimdo pagimdo pagimdysim ir mes,juk nesites tie skausmai 3 metus,bus max parai ir tiek,as manau bus kaip bus uz tai veliau savo grazuoli supuosiu
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai