auksellis parašė:
Lopšį toki patalai būtų per dideli...
Patikrinau
lopšio koldrytės išmatavimai 70x80
auksellis parašė:
Lopšį toki patalai būtų per dideli...
Patikrinau
lopšio koldrytės išmatavimai 70x80
Ar ginekologo apziura gali pajudinti veikla truputy??? Nes va siandien jau kaip rasiau apziurejo mane, sake uzdara ten viskas ir minimaliai juda ledai y prieky...nebuvo apziura labai nemaloni, tiesiog patikrino kaklely...bet va visa diena maudena pilva, kieteja vis dabar gimda...galvoju gal del to jog pajudino biskuty:))))
Marrija parašė:
Ar ginekologo apziura gali pajudinti veikla truputy??? Nes va siandien jau kaip rasiau apziurejo mane, sake uzdara ten viskas ir minimaliai juda ledai y prieky...ne…
Na taip sako, kad gali prasidėt veikla, kai "pakrapšto"
aantis parašė:
man kaklelis puikiai ir greitai veresi iki 9cm. ir tuomet dvi valandas tik saremiai stipreja o kaklelis niekur, tai teko skatinti![]()
Man taip pat
bet man regis su 9 cm atsidarymu ir pagimdžiau
bet oksitociną ant pat galo lašino,na, eina sau, kaip jis suintensyvina ir skausmą
@Nestuke@ parašė:
Beje, kaip jusu vyrai jauciasi?
Beje, macmiror naudojau porą kapsulių, tai arba jos padėjo, arba tyrimą paėmiau geriau, nes sysiukas buvo geras.
Karli parašė:
Na, mamukai, prisiduodam - 2017-06-06, 10:36 gime musu mazoji princese - 3794g ir 52cmesam sveikos ir visi be proto laimingi
![]()
Sveikinu
tikrai faina data ir kad abi sveikos :))
Mona_S parašė:
Ech kaip pavydu, kad sulaukiate paruošiamųjų. Su dukra juos turėjau, o dabar niekokaklas tiesus, ne žymės, kad jau gimdyt turiu. Ryt guldo į patologinį, gal pak…
Ne tas komentaras, bet mokėjom 100eur, o jie sakė lyg 200, gal
spurgyte5 parašė:
Viskas! 10:58val gime musu mergaite Milė. 52cm, 2810gr.saremiai prasidejo apie 2val nakties, 5:00val - 4cm, 8:00 - 8cm. Nebeleido nuskausminamuju ir del kakleli…
OOOO, nu va, valio valioooo :)))) bet skaitosi išnešiota mergytė juk???
Jurgitukasss parašė:
Mano lupos pamelynavo nuo tresniuo dar su kaimynu pakalbejau nezinodama kaip atrodau, vyras kaip pamate iskart nuvede prie veidrodzio
kaip geda pries ka…
Aš irgi ėdu iki išprotėjimo, stapdo tik tai, kad pupai gali pilvą pūsti..tėvai priveža kalnus uogų, ačiū jiems, nes vyras tai pažiūri į kainas ir atveža 500g
ir du sūrelius
čia man db vienam kartui
bitutute parašė:
Na pagimdziusios mamytes,kaip jus jaučiatės? Kaip sekasi maitinti? Ar jum lėliukai užmiega bevalgant, ar po to juos keliat, kad atsirugtu? Man užmiega, ir jei as pa…
Oi, keista matyt tave, ir kad jau su leliuku
užmiega prie papuko
tada palaikau atsirūgti, kartais prasibudina, bet jau jėgų neturi žįsti, tai duodu buteliuką, iškart nubunda
bet tada vėl atisrūgti duodam, tai kartais taip nutampom nešiodami, kad išsibudina visai, permaitint nenorim, tai bandom guldyt, nes lb atpylinėja, tai jei persivalgo, išvis fontanai
geriausi fontanai būna nuo pieno su tecnofer, kakaviniai tokie oranžiniai
O geriausias bajeris šiandien - pakeičiau pampį prieš maitinimą, pdarė, tada keičiau vėl, prikakojo, nuimu, dedu naują, prikakojo ir prisysiojo staigiai, tada pamnkiau kojas, nuvaliau, uždėjau užlipinau naują pampį, vėl pridarė
tai gavos vienam kartui kiek- 5 pampersai????
IevaVas parašė:
Prisiduodamsiandien 14.30 mums gime berniukas, 3.390 kg ir 53 cm. Gimdziau Antakalnio ligoninej, viskas super! Isstumiau per 1 saremi, jokio epuduro!!! Va ka r…
Ohoho, šaunu, svekinu
BlackFlamingo parašė:
Sveikinu visas tapus mamytėmis!![]()
Labai gražu
flamingai :DDD
Stalas IKEA? Mums patogus
bet vat tų skyriukų pakabinamų reiks nusipirkti, lankstytis iki tos lentynos kokio pampio (ar penkių kaip per paskutinį fiasko) nepatogu..
ne_da parašė:
Tada Jūsų pataliukai vadinami "lopšio". Pas mus 120x90. Tai žiūriu, kad lopšio mažesni gal būtų buvę geriau..
Jep, aš irgi neimčiau dabar tookios didelės kaldrytės
imčiau lopčio pataliukus net lovytei
ne_da parašė:
Patikrinaulopšio koldrytės išmatavimai 70x80
![]()
Tai nepamirškit kad lopšiai skiriasi, lygiai taip, kaip ir lovytes
Nesiginčysiu, nes tikrai lopšys ir lopšio matmenys man neaktualu
Svajotoja31 parašė:
Ohoho, šaunu, svekinu![]()
Mūsų lovytei 100×80 idealiai tinka, nei per maži nei per dideli ;)
Heracee parašė:
Musu kaldryte tai 100×135. Didoka, bet vaikas juk auga, nepamaisys.gims vasara, is vis gal plono pleduko uzteks pradziai
![]()
Aš ir taip galvoju, kaldrytė tai kaldrytė tokie matmenys man pats tas, o visa spintos stalčiu turiu pleduku, viena teta nunere pati toki gražuoli tuoj idėsiu nuotrauką, labai tiks vasarai kada gims pupa
Marrija parašė:
Ar ginekologo apziura gali pajudinti veikla truputy??? Nes va siandien jau kaip rasiau apziurejo mane, sake uzdara ten viskas ir minimaliai juda ledai y prieky...ne…
Man vakar po apžiūros labai stipriai spazmavo, bet tik tam kartui. Ir šiand ryte patepliojo, įtariu, kad irgi dėl apžiūros
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai