LinaNM parašė:
Man sunkiausia buvo, kad negalima nei gerti, nei valgyti. Tai as visa laika miegojau, nes man paeme krauja, tada as nuvaziavau namo, isgeriau gliukoze ir nuejau mie…
man niekur neleido vaziuot, reikejo sedet poliklinikoj
LinaNM parašė:
Man sunkiausia buvo, kad negalima nei gerti, nei valgyti. Tai as visa laika miegojau, nes man paeme krauja, tada as nuvaziavau namo, isgeriau gliukoze ir nuejau mie…
man niekur neleido vaziuot, reikejo sedet poliklinikoj
simutes parašė:
27sav lygiai, priaugta 8kg, 3 vaikai:)) ir nors vaikai auga, svoris pora savaiciu toks pats. Visada guliu lovoj, nevaikstau, valgau lovoj..labai keistas organizm…
Lb dailiai atrodot. O jums kodel paskire gulima rezima? Nebapamenu. Mums jau subrandino plauciukus nes leliukai jau norejo gimt. Tai dabar laukia gulejimas ir tikejimas kad dar jie pabus pilvelyje
Labas
mes as siandien po apziuros pas daktare tai zodziu mano berniukas sugalvojo isitaisyti skersai pilvo, nors jau buvo zemyn galva ...
sako nieko tokio dar turi 4 savaites laiko, jei neapsivers ziuresim ka darysim...o as pastebejau kad judesiai kitokie pasidare, supratau del ko dabar
Paziurejo svori vaikino tai apie ~ 1.880kg bet sake tie aparatai meta +- 200gr.
Pasirodoau su savo pilvuzeliu 31+4. 
Anna Maria parašė:
Vgn per paskaitele akusere sake nesidaryt ir jie nedaro, viskas naturalu normalu irnieko tokio bet kokiu atveju.
Pries 6metus gimdziau pirmagimi, tai jokiu klausimu apie klizmas nesulaukiau... net neisivaizdavau, kad daro jas
gimdymas mano truko 24val, tai ir apsivemiau ir apsikakojau...
lb aisku nesmagu buvo, bet gydytojams tai kasdienybe, ramino mane, kad viskas cia normalu ?
Kitty parašė:
mane juokas ima nuo tokiu komentaru, kai nesciai moteriai ima skaldyt tokius bajerius apie svoriir dar kai lieknai moteriskei, kurios kojos kaip mano rankos sak…
O as klinikose velniu gavau ir pamokslu sulaukiau del priaugto svorio, kai gimdziau sunu... priaugus buvau 16kg, bet pries pastojant tikrai liekna buvau. Atejusi gydytoja epiduro suleist, pradejo moralizuot, kad kiek cia priaugau, kaip sunku numest bus ir pan. Tada pasimeciau... jauna buvau... o db tai atkirsciau tokiai "tetai", tikrai nenutyleciau!
Miglė1111 parašė:
Mamytes, kokia antklode ir pagalve leliukams perkat? Koks kamsalas? Gamintojas?
Pirkau kaldrytę medvilninę su naturalaus šilko užpildu ir du pledukus - medvilninį ir merino vilnos. Pagalvės naujagimiui nedėsiu jokios pradžioj.
Mintty parašė:
Labasmes as siandien po apziuros pas daktare tai zodziu mano berniukas sugalvojo isitaisyti skersai pilvo, nors jau buvo zemyn galva ...
![]()
sako nie…
maniskis skersai guli irgi,nesiruosia kaip matau verstis
Miglė1111 parašė:
Mamytes, kokia antklode ir pagalve leliukams perkat? Koks kamsalas? Gamintojas?
pagalvytes leliukams nereikia iki 6 men tikrai.
Refi parašė:
Pirkau kaldrytę medvilninę su naturalaus šilko užpildu ir du pledukus - medvilninį ir merino vilnos. Pagalvės naujagimiui nedėsiu jokios pradžioj.
As ir pradzioj pagalvytes nedesiu, bet galvoju viska kartu supirkt ;) as irgi galvoju apie silko uzpilda. Gal internetu pirkote?
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai