Ghostflower parašė:
mes naudojam- perkam cia taciau atveztas, little angels, labai patinka, nugarelej 'armonika'... 11€ didelis pakelis apie 70 vnt![]()
Ačiū už info 😉
Ghostflower parašė:
mes naudojam- perkam cia taciau atveztas, little angels, labai patinka, nugarelej 'armonika'... 11€ didelis pakelis apie 70 vnt![]()
Ačiū už info 😉
ilonag1 parašė:
Sveikos mamytes,gal yra jusu tarpe kurios naudojat vaikuciams sauskelnes pirktas ne musu parduotuves,tarkim norvegiskas ar svediskas. Gal galit pasidalint patirtimi…
Libero buvo superinis variantas🙂
egl_e parašė:
Libero buvo superinis variantas🙂
Ačiū
Ghostflower parašė:
O man kaip tik jis nepatinka, nes daugiau pasislapinus sukrenta guzais, man labiau patinka lidlo “lupilu” tiek kaina tiek kokybe. Beje, kokios brangios pas jus sauskelnes 😳aš gyvenu uk, tai pas mus little angels kainuoja apie £4.
Vilma Teles parašė:
O man kaip tik jis nepatinka, nes daugiau pasislapinus sukrenta guzais, man labiau patinka lidlo “lupilu” tiek kaina tiek kokybe. Beje, kokios brangios pas jus sau…
na pagal parduotuvines kainas, neziurint firmos, tai dar brangiau 😂 mes irgi lupilu naudojam. o del guzavimosi, net nzn, nepastebejau kazkaip neuzkliuvo, svarbu jai tinka ir pro sonus neina:))
Dovie parašė:
Ar gali buti tridiene be berimo pozymio?
Gali. Žr. prisegtuką ir nuorodą:
https://mamoszurnalas.lt/triju-dienu-karstine/
Dovie parašė:
Ar gali buti tridiene be berimo pozymio?
Isberia po 3ju paru.. bet gali ir neisberti ar paberti tik truputi ;)
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai