kleopatra28 parašė:
Ar maudot savuosius mazylius vonelese, kuriose maudet juos tik gimusius?
Maudau vonioje ir įtiesiu neslystančią dangą iš Ikea
kleopatra28 parašė:
Ar maudot savuosius mazylius vonelese, kuriose maudet juos tik gimusius?
Maudau vonioje ir įtiesiu neslystančią dangą iš Ikea
kleopatra28 parašė:
As jau perkeliau i vonia ir idedu i kedute, tai irgi kai pradeda pliuskentis lieku slapia ir vonia slapia. Bet taip gera ziureti i besilinksminanti vaika![]()
As vis galvoju, ar pirkti ta kedute, ar ne. Buvau karta bandziudi dusineje maudyti, tai tvarkingai pats sedi. Bet kai vandenyvkunas yra lengvesnis ir kai daug turskinasi, tai gali ir nuvirsti. Salia esu, priziuriu. Bet su kedute turbut saugiau butu.
Diamond1 parašė:
Kokia kedute turit?
Nakko su uzsifiksuojanciu remu
Diamond1 parašė:
Kokia kedute turit?
E.Va parašė:
As vis galvoju, ar pirkti ta kedute, ar ne. Buvau karta bandziudi dusineje maudyti, tai tvarkingai pats sedi. Bet kai vandenyvkunas yra lengvesnis ir kai daug tursk…
Aš pripilu daug vandens ir neisvirsta iš kėdutes. Bet būnu visada šalia. Džiaugiuosi kėdute.
kleopatra28 parašė:
Paliekat vienus vonioj ar ne taip supratau? Kaip itaisot mazaji, kad saugu butu? Maniskis lipa lauk is kedutes
Taip palieku vienus. Dukrai 5 metai jos jau nereik niekur taisyt. O sūnų kėdutėje palieku, nu neįmanoma išlipti iš jos. Įmesiu foto. Dar tarp kojų visada jam dedu palute kad nenusidauztu peliuko į tą atramele nes mėgsta žemiau su dupce pazliauzt. Mes gyvenam bute, tai vistiek aš nenueinu kažkur toli, bet jei kas ir būtų dukra pakviestų, ji pagalbininkė mano. Bet esu ir vieną jį maudzius nieko, pabūna. Čia gal kai kurioms taip nuskambėjo kad palieku vieną tai kaip man pradėjo kiti sakyt tipo kam tu vaiką su savim tempi kai dukrą vedi į darželį gi tegu pabūna lovytej, darželis 5 min kelio... Tai mano veido išraiška būdavo klaiki. Nu aš negalėčiau palikt taip... Ta prasme viskas OK jei kas taip daro, bet aš visada pagalvoju kad o jei man kažkas nutiks išėjus, ir niekas nežinos kad pas mane vaikas vienas paliktas, nu maža ką. Aš maximum galiu šiukšles isnest iki konteinerio kai vaikas miega...
peliukste parašė:
Taip palieku vienus. Dukrai 5 metai jos jau nereik niekur taisyt. O sūnų kėdutėje palieku, nu neįmanoma išlipti iš jos. Įmesiu foto. Dar tarp kojų visada jam dedu p…
O čia kėdutė mano
peliukste parašė:
O čia kėdutė mano
Neleidžia įkelt iš telefono. Bandysiu surast kažką panašaus intike
Ar yra tokiu mazyliu, kurie miega tik salia Jusu? I lovyte keliant visada pabunda... buuna kartais, ikeliu- valanda pamiega ir tada vel isikeliu pas mus. Nakciai migdomes 20:30, tai labai retai, dar kada iseinu is miegamojo, nes lovoj as ji bijau viena palikt, kad nenusivoztu. Nakti ismiega gerai, bet su mumis miega...
As jau pavargau. Nuo pat pradziu miegojo savo lovelej, viskas buvo ok. Nu dabar 2 menuo-kazkokia nesamone...
As kazko nesugebu? Jus paliekat savo lovose juos vienus? Pietu miegas- lauke, pavakariu miegas su papyciu. As jau isterijoj.
vzamalyte parašė:
Ar yra tokiu mazyliu, kurie miega tik salia Jusu? I lovyte keliant visada pabunda... buuna kartais, ikeliu- valanda pamiega ir tada vel isikeliu pas mus. Nakciai m…
As ryte ir pietu miego migdyt pradejau vezimuke. Gerai ismiega visai. Ova nakciai tai salia musu miega. Ant vieno lovos sono uzsidejom apsauga. Bandykit rodyt vaikui kaip nulipti. Musu po nusivozimo ismoko nulipti, bet vistiek vieno lovoj aisku nepalieku. Bet... Svajoju ir as kad miegotu savo lovytej. Ateis toks laikas vistiek. O dabar megaujuosi tuo maziuku salia.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai