Jurgita-pu parašė:
Koki kieki paskyre gerti? Vat ir nzn ka daryti, ar bandyti si sirupa, ar bandyti maisto produktais, nes nera tas rodiklis lb zemas. Pirkote su receptu?
5 ml per dieną, pirkau su receptu.
Jurgita-pu parašė:
Koki kieki paskyre gerti? Vat ir nzn ka daryti, ar bandyti si sirupa, ar bandyti maisto produktais, nes nera tas rodiklis lb zemas. Pirkote su receptu?
5 ml per dieną, pirkau su receptu.
kleopatra28 parašė:
Ar maudot savuosius mazylius vonelese, kuriose maudet juos tik gimusius?
Taip, maudau. Vis dar naudojam chicco vonele (kuri imontuota (bet pagal nora ir issiima) i pervystymo staliuka). Bet turbut artimu metu, jau pradesiu maudyti musu dusineje, gales turskintis. O tai kai voneleje savo turskosi, tai ir as ismaudyta kartu bunu 😁
Aš jau seniai maudau kėdutėje, gal nuo kokių 7 mėnesių ar 6. Į vonią prileidziu tai oj duodasi jis ten, dar jei sese prisijungia. Iš tikro ismaudau abu ir dar kavos išgeriu ar apsitvarkau kol dar jie maudosi. Aš nuo gimimo lb laukiau kada jau pats galės va taip maudytis, su dukra pamenu lb pasiteisino. O ir duše patogu maudyti jai pas tėvus būnam. Va didžiausia bėda tai aprengti, nurengti ir pampersa pakeist... Sukas malas, ropoja sėda pyksta, va jetus jetus...
kleopatra28 parašė:
Ar maudot savuosius mazylius vonelese, kuriose maudet juos tik gimusius?
Mes jau maudom vonioje nes mazoje vonelej buvo neimanoma ismaudyt. Vis islipt is jos noredavo .
peliukste parašė:
Aš jau seniai maudau kėdutėje, gal nuo kokių 7 mėnesių ar 6. Į vonią prileidziu tai oj duodasi jis ten, dar jei sese prisijungia. Iš tikro ismaudau abu ir dar kavos…
Paliekat vienus vonioj ar ne taip supratau? Kaip itaisot mazaji, kad saugu butu? Maniskis lipa lauk is kedutes
E.Va parašė:
Taip, maudau. Vis dar naudojam chicco vonele (kuri imontuota (bet pagal nora ir issiima) i pervystymo staliuka). Bet turbut artimu metu, jau pradesiu maudyti musu d…
As jau perkeliau i vonia ir idedu i kedute, tai irgi kai pradeda pliuskentis lieku slapia ir vonia slapia. Bet taip gera ziureti i besilinksminanti vaika
kleopatra28 parašė:
As jau perkeliau i vonia ir idedu i kedute, tai irgi kai pradeda pliuskentis lieku slapia ir vonia slapia. Bet taip gera ziureti i besilinksminanti vaika![]()
Kokia kedute turit?
Rozyte16 parašė:
Kas turi Vaidos Kuprienes mitybos planus?![]()
Aš turiu ;)
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai