alinute0212 parašė:
Mamytes☺ar jusu maziukai bezda taip kaip suauge zmones?😃 buvom prie ezero,mano dukriukas kad paleido bezduka,tai zmones i mane tik paziurejo😂 tikrai pagalvojo kad a…
Oj, tikrai taip 😂😂😂 garsu jura pas mus buna 😂😂
alinute0212 parašė:
Mamytes☺ar jusu maziukai bezda taip kaip suauge zmones?😃 buvom prie ezero,mano dukriukas kad paleido bezduka,tai zmones i mane tik paziurejo😂 tikrai pagalvojo kad a…
Oj, tikrai taip 😂😂😂 garsu jura pas mus buna 😂😂
ausrytester parašė:
Aš irgi buvau už tai, kad žindyt ir dabar kai pavyksta ir diena bandau, bet retai ima🤔😊 buteliuką pirkau dr brown's. Buvo mamytės rekomendavusios, kad geras, tai ti…
Tai skamba tiesiog tobulai... Gal reikia pabandyti tikrai... Nepabandžius nežinosiu..
Bet keista, kad jei dieną maitinat iš buteliuko ir jau net nenori imti krūties, o naktį siūlot krūtį ir ima... Nes dažniausiai, gavę buteliuką, vaikai visai atsisako krūties
Emegė parašė:
Sveikos mamytės, šiek tiek pasimečiau su skiepukais! Kiek jus skiepuku jau gavot? Mes esam gavusios nuo Tuberkuliozelės ir nuo Hepatito B, ryt skiepijemes nuo Menin…
O tai nesiskiepysit dviejų mėn rekomenduojamomis vakcinomis?
nuo kokliušo, stabligės ir pan? Mes gavom hepatito B, tuberkuliozės ir dvi tas a la privalomasias 2 mėn. Meningokoko neskiepijom.
gabija.mazeikaite11 parašė:
Tai skamba tiesiog tobulai... Gal reikia pabandyti tikrai... Nepabandžius nežinosiu..
Keista keista, kad naktim ima ir daktarė stebėjos, gal mieguistesnė būna, didesnis laiko tarpas pilnesnė krūtinė ir neerziba jos kai pakanka pieno. Aišku čia kiekvienai skirtingai. Netaikau jums to, tik pasidalinau kaip sekasi draugauti su buteliuku ir žindymu 😊
gabija.mazeikaite11 parašė:
O tai nesiskiepysit dviejų mėn rekomenduojamomis vakcinomis?nuo kokliušo, stabligės ir pan? Mes gavom hepatito B, tuberkuliozės ir dvi tas a la privalomasias 2 m…
Šeip turėjo skiepit tai va ir pasimečiau nes mum kai buvo 1mėn buvo atidėtas skiepas tada skiepijomes 2mėn ir mus paskiepijo nuo Hepatito B , o paskui sake 3mėn tai šnd skiepis nuo meningokoko
reikes paklausti...
sunny sky parašė:
As naudodavau arbatmedzio eterini alieju, labai gerai ir nuo slogos. Padukus ir krutine patrindavau delnais, isilasinus po kelis lasiukus arbatmedzio eterinio, o sl…
O aš skaičiau, kad tik nuo pusės metų galima tepti aliejaus mišiniu kūdikiui nosytę. O ir vaistinėje nerekomendavo to daryt. Tik jūros vandenuką naudot tokiem mažiukams
Emegė parašė:
Ar yra mamyčiu kurios skiepijo nuo meningokoko, kaip jautėsi mažiukai jūsų?
puikiai jautesi vaikutis paracetamolio zvakuciu pora gavo kaip daktare sake ir viskas gerai
Ksija parašė:
O aš skaičiau, kad tik nuo pusės metų galima tepti aliejaus mišiniu kūdikiui nosytę. O ir vaistinėje nerekomendavo to daryt. Tik jūros vandenuką naudot tokiem mažiu…
Tiesa pasakius, nezinau nuo kada galima :oops:, kai apie tai suzinojau pati, leliui jau buvo virs metu ir sis budas mums labai padedavo :oops:, tai gal bus naudinga mamos ateity. Siaip dar kabindavau cesnaku karolius arba pripjauscius cesnako laikydavau salia miegant, irgi super dalykas ir tikrai galimas mazuliukams
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai