Soniaa parašė:
Kokius didelius leliukus visos gimdot. 🙄 Mano pirmagimis 2.700g svėrė 😍
Mano irgi nedidelio svorio palyginus su kitu 1) 2450g; 2) 3650g 3) 3200g
Soniaa parašė:
Kokius didelius leliukus visos gimdot. 🙄 Mano pirmagimis 2.700g svėrė 😍
cijjurgita parašė:
Dabar 32 sav echo buvau tai sake svoris apytiksliai 2200 g. Tai jei normaliai isnesiot iki 38 bent ar 39 sav tai neisivaizduoju kaip mazesnis gali gimti. Pas mane 1. 3500g 2. 4100g trecias turbut irgi bus min 3500g. Mazesnio net neisivaizduoju kazkaip. 😁
Aqua777 parašė:
Dabar 32 sav echo buvau tai sake svoris apytiksliai 2200 g. Tai jei normaliai isnesiot iki 38 bent ar 39 sav tai neisivaizduoju kaip mazesnis gali gimti. Pas mane 1…
Aš nelabai įsivaizduoju, kaip tas svoris dabar mažiui augs, bet 32+0 buvo 1891
Tai jaučiu bus panašu į brolį, gimė 1
3730
Tai jau man jis toks mažas atrodė
kai neturi su kuo lyginti
aš pati tai gimiau 2400.. Tai coliukė palyginus su sūnumi.
dirbanti parašė:
Sveikos magni geriu kad man pilvo apacios netrauktu nespazmuotu,bet kazkuri mamyte pasakojo kad nuo 30 sav magnio nelabai galima gerti kad per daug kauliukai vaiko …
Aš, kai perskaičiau forume, jog nuo 30 savaitės negerai naudoti magnį, tai paklausiau gydytojos, nes man kaip tik maždaug nuo 29 savaitės pradėjo mėšlungis kojas traukinėt, tai nežinojau ar beapsimoka pirkt. Bent jau mano gydytoja sakė, kad magnį galima gerti, kad ir iki pabaigos, nes ji nekenkia..
dirbanti parašė:
Sveikos magni geriu kad man pilvo apacios netrauktu nespazmuotu,bet kazkuri mamyte pasakojo kad nuo 30 sav magnio nelabai galima gerti kad per daug kauliukai vaiko …
kauliukai kieteja nuo kalcio,jo nerekomenduojama nuo 34 sav. O del magnio irgi sako nuo 34-36 sav nebegerti,bet sitas jau del gimdos.
Soniaa parašė:
Merginos, apšvieskite, kokios medžiagos merliukus, vystiklus perkate? Tiek daug pasirinkimo, nežinau, kurie kokybiški.
Merliukai tai iš tos vadinamos marles 😀 medvilnė ten., bent jau pas mane 😊 nežinau kiek ten kokybės galima išlaužti..pas mane su pirmuoju tie merliukai permirke pienuku ir nuolat skalbiami buvo..bet va atlaike ilgai 😊 o pirkau pačius paprasčiausius
AgneHill parašė:
Kas dėl magnio , drauge vaistininke sakė , kad negalima vėlyvam nestume jo gertginė irgi va antradienį kai buvau nuėjus , sako nieko negalima jau padaryt ,…
Aš tai iš tikro kartais tokia pasimetus jaučiuosi, kai vieni gydytojai sako vienaip, kiti kitaip.. atrodo visi turėtų turėti vieną nuomonę, bent jau tokiais klausimais
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai